Ostatnia część trylogii Laini Taylor w Polsce!

Witam!

Laini Taylor jest autorką trylogii "Córka dymu i kości". Wydawnictwo Amber wykupiło prawa do wydania w Polsce pierwszych dwóch części tej trylogii, lecz z powodu małego zainteresowanie wśród czytelników wydawnictwo postanowiło, że ostatnia część nie zostanie przez nich przetłumaczona. Zależy nam (fanom pani Taylor) by poznać zakończenie tej oto serii. Być może w chwilii gdy pokażemy jak wielu oczekuje poznania dalszych przygód Karou, wydawnictwo zmieni zdanie.

Tę prośbę kierujemy do wydawnictwa! Bardzo chcielibyśmy wydania w Polsce zakończenia trylogii Laini Taylor o tytule w krajach anglojęzycznych "Dreams of Gods and Monsters". Postaramy się zdobyć tyle podpisów ile tylko zdołamy i przekonać wydawnictwo Amber do zmiany decyzji!

Z poważaniem,

Autorka petycji.

Fani Laini Taylor.    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Fani Laini Taylor. do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.