Podniesienie opłat za Żłobek Miejski w Świnoujściu

Dzień dobry Rodzice!!!

W związku z mającym się odbyć jutro tj. 24.11.2022 r głosowanie odnośnie podniesienia opłat za Żłobek Miejski Rada Rodziców postanowiła stworzyć petycję online z racji że zostało bardzo mało czasu a tak dotrzemy do zdecywowanie większej ilości rodziców.

Myślę że każdy z nas spodziewał się że wraz z nowym rokiem wzrosną opłaty za żłobek ale nikt nie zakładał że będzie to tak duży wzrost !!! Przy obecnej sytuacji wzrostu kosztów kredytu, kosztów podstawowych i leków będzie to dla nas rodziców duża kwota. Przykre jest że miasto uderza w grupę która nie siedzi na zasiłku tylko w uczciwie pracujących rodziców których płace niestety nie wzrosły  i z pewnością nie wzrosną tak jak opłaty za żłobek. Dlatego podpiszmy petycje to jedyne co nam pozostaje. Pokażmy że się z tym nie zgadzamy!

Rada Rodziców

Magdalena Łużna - przewodnicząca Rady Rodziców    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Magdalena Łużna - przewodnicząca Rady Rodziców do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.