Podziękujmy Prezydentowi Bronisławowi Komorowskiemu

Ewa Teleżyńska, Paula i Mirek Sawiccy, Paweł Sawicki i Elżbieta Petrajtis-O’Neill postanowili podziękować Bronisławowi Komorowskiemu za Jego pracę. Poniżej list, który można podpisać.

Panie Prezydencie,

Dziękujemy Panu za pięć lat służby dla Polski. Wykonywał Pan to zadanie mądrze, jednocząc a nie dzieląc, z szacunkiem dla wszystkich obywateli, ich poglądów i przekonań.

Byliśmy z Panem, kiedy było trudno, a trudno było od chwili objęcia urzędu, aż do kumulacji wrogości w ostatniej kampanii prezydenckiej. Jesteśmy z Panem teraz i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję być z Panem również w przyszłości, bo bardzo wierzymy, że nie powiedział Pan jeszcze ostatniego słowa w polskiej polityce.

Życzymy Panu i Pana Małżonce dużo zdrowia, spokoju, pogody ducha, i wszystkiego, co Wam przynosi radość.

Dziękujemy!!

Pana wyborcy

Elżbieta Petrajtis-O'Neill    Skontaktuj się z autorem petycji

Wypełnij poniższy formularz, aby podpisać petycję utworzoną przez Elżbieta Petrajtis-O'Neill. Autor petycji będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych w formularzu.