Popieram Teresę Lissowską

Kochane zwierzoluby.Proszę o poparcie dla Teresy Lissowskiej.Osoba ta, dla przyjaciół i znajomych znana  jest jako anioł niosący pomoc zwierzętom.Całkowicie i bezgranicznie poświęca swoje życie dla ich ratowania..Piodkreslam ,nie działająca dla żadnej organizacji .

Życie jednak nikogo nie rozpieszcza,w dobie bezduszności,okrucieństwa i nienawiści, napotykamy na wiele problemów.Własnie z takimi boryka sie Tereska,groźby,szykanowania,policja,sądy. Jest w tę sprawę uwikana znana fundacja,która stara się utrudnić Lissowkiej życie.A jak wiadomo,tam gdzie pieniądze,tam koneksje i władza, oraz nie do końca uczciewe działania.

Ludzi o tak wielkim sercu, dobrych, szczerych, oddanych, zaangażowanych w bezinteresowną pomoc zwierzętom jak Pani Teresa Lissowska naprawdę jest nie wielu! Dlatego uważam, że to skandal, aby ludziom, a w tym konkretnym przypadku Pani Teresie przeszkadzać w realizowaniu "MISJI - niosę pomoc zwierzętom, bo prawdziwie je kocham". Odbierać zwierzęta, traktować jak przestępcę! Takie osoby, trzeba szanować i pomagać im, bo krzywdy zwierząt na co dzień jest tak wiele !!!

Proszę o podpisy,każdy z nich, to cegiełka w budowaniu muru dla dezaprobaty szykanowania i maltactwa.

Proszę również, jeżeli ktoś może wspomóc,potrzebne są pieniądze na adwokata.Dziekuję kochani.

Składając podpis, uprawniam iwona ostrowska do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.