Prośba o udzielenie wolnego weekendu pani Oldze Radojewskiej

Szanowny Panie,

zwracamy się z uprzejmą prośbą o udzielenie pani Oldze Radojewskiej wolnego weekendu w terminie 16-17 stycznia 2014.

Tego dnia odbywać się będzie Ogólnopolska Gala podsumowująca tegoroczną edycję projektu Szlachetna Paczka. Pani Olga pełniła w nim funkcję Koordynatora Regionalnego, dlatego jej obecność na Gali jest niezbędna. Pojawią się tam wszyscy Koordynatorzy z całej Polski, każdy z nich będzie musiał przedstawić osiągnięcia swoich województw. Pani Olga jest niesamowicie elokwentną i oczytaną osobą, dlatego tak ważnym jest dla nas, żeby osobiście mogła zaprezentować efekty całorocznej pracy w naszym województwie.

Mamy nadzieję na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby.

Z wyrazami szacunku,

Składając podpis, uprawniam Marta Kosiorek do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.