Protest przeciwko budowie wytwórni mas bitumicznych i przemysłowej tuczarni świń na terenie Ulanicy i Łubna

My Mieszkańcy Ulanicy, Łubna i Futomy oraz inne osoby, których istotne interesy życiowe mogą zostać naruszone, wyrażamy kategoryczny sprzeciw przeciwko planowanym na terenie Ulanicy i Łubna inwestycjom, negatywnie oddziałującym na środowisko - instalacji do produkcji mas bitumicznych oraz przemysłowej hodowli świń!

Informacja: Sprzeciw mogą podpisać  wszyscy, którzy nie chcą, by turystyczno-rolnicza okolica, zamieniła się w region przemysłowy czy śmierdzący gnojowicą, w szczególności:

- mieszkańcy Ulanicy, Przedmieścia Dynowskiego i Dynowa, Łubna oraz Futomy;

- właściciele nieruchomości położonych w Ulanicy, ale mieszkający poza tą miejscowością;

- właściciele działek sąsiadujących z planowanymi inwestycjami, mieszkający w Ulanicy i poza nią;

- osoby prowadzące działalność gospodarczą w sąsiednich miejscowościach – Dynów, Łubno, Futoma, na którą mogą negatywnie oddziaływać planowane inwestycje;

- inne osoby, na których mienie, działalność lub jakość życia mogą negatywnie oddziaływać planowane inwestycje.

Podpisując, upoważniam Anna Marszałek do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.

Numer telefonu nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.