Przedszkole Mini Akademia w Kcyni za złotówkę

Drodzy Rodzice, Mieszkańcy Gminy Kcynia,

Dyrekcja placówki Niepublicznego Przedszkola zwraca się z prośbą o podpisanie petycji dotyczącej uzyskania zgody na otwarcie tzw. przedszkola za złotówkę, co w konsekwencji zniweluje barierę ekonomiczną poprzez obniżenie ponoszonych przez Rodziców kosztów opieki i edukacji ich dzieci – w placówce będącej fundamentalnym, dla dziecka, miejscem dostarczającym doświadczeń – bazy dla kolejnych etapów prawidłowego rozwoju dziecka.

Wspólnie wierzymy, że za zgodą władz niebawem Przedszkole stanie się placówką publiczną, dostępną dla każdego.

Przedszkole, o którym wówczas mowa, jest miejscem nowym, wybudowanym od podstaw, spełniającym normy europejskie, a przede wszystkim nowoczesnym, bezpiecznym i sprzyjającym wszechstronnemu rozwojowi Młodego Człowieka.
Wartym wyszczególnienia jest 125 miejsc wolnych, które mamy nadzieję zostaną wkrótce wypełnione Państwa Pociechami, z którymi wspólnie będziemy odkrywać świat.

Barbara Szurik, Niepubliczne Przedszkole Mini Akademia w Kcyni    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Barbara Szurik, Niepubliczne Przedszkole Mini Akademia w Kcyni do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.