Rozszerzenie funkcjonalności karty MultiSport w Parku Wodnym Tychy

My niżej podpisani zwracamy się z prośbą o rozszerzenie funkcjonalności kart Benefit MultiSport w Parku Wodnym Tychy. Jako użytkownicy programu MultiSport czujemy się pokrzywdzeni zarówno względem użytkowników OK System, jak również innych obiektów o podobnej strukturze. Aktualna sytuacja zmusza nas do korzystania z oferty konkurencyjnych obiektów a poniżej wypisane punkty mają świadczyć o niesprawiedliwym sposobie traktowania beneficjentów programu MultiSport.

1. Park Wodny Tychy udostępnia 1 godzinę 10 minut dla użytkowniów kart MultiSport Plus. Analogicznie konkurencja w postaci Aquadrom nie rozróżnia użytkowników kart MultiSport na "lepszych" i "gorszych". Każda karta ma i tak swój limit wejść, więc nawet karta ACTIVE nie pozowli nadużyć ograniczeń systemu.

2. Park Wodny Tychy, nawet dla użytkowników kart MultiSport Plus nie pozwala na korzystanie ze strefy Saun. Analogicznie park wodny Aquadrom zastosował pakiety pozwalające dostosować atrakcje do potrzeb użytkownika. Mamy zatem wg. zrzutu ekranu za stroną Aquadrom:

Aquadrom_1.png

40 minut basen + 20 minut sauna w cenie pojedyńczego wejścia - niezależnie od rodzaju karty bez dodatkowych opłat - 7 dni w tygodniu. Dopłata do biletu OPEN to 5 złotych, pozwalającego na 90 minut dowolnego korzystania z atrakcji obiektu.

3. Użytkownicy kart MultiSport są traktowani gorzej od użytkowników kart OK System w Parku Wodnym Tychy. Użytkownik OK System oraz Medicover Sport ma prawo wejść na 1 godzinę w ramach swojego pakietu na strefę SAUN, podczas gdy użytkownicy najdroższego pakietu Benefit MultiSport nie mają do tego prawa.

Mając na uwadze szerokie grono użytkowników kart Benefit MultiSport, jak również huczne zapowiedzi, iż jest to Park Wodny dla Tyszan (gdzie mieszkańcy nie posiadają ŻADNYCH benefitów), uprzejmie prosimy o rozpatrzenie naszej petycji odnośnie rozszerzenia funkcjonalności kart MultiSport.

1. Udostępnienie strefy rekreacji dla wszystkich użytkownikow programu MultiSport na 1 godzinę, niezależnie od posiadanego pakietu.

2. Udostępnienie strefy saun dla użytkowników karty MultiSport Plus.

Z wyrazami szacunku, Robert Talarek.

Podpisując, upoważniam Robert Talarek do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.