Sprzeciw przeciwko udziałowi w spisie powszechnym 2021

Jako Wolny Człowiek Żywa Kobieta Jagoda Kwirant-Grygo z Rodu Kwirant korzystając z prawa formalnego opublikowania swojego sprzeciwu niniejszym zastrzegam prawa autorskie do informacji-danych o mnie i moim dziecku i odmawiam zgody zarówno swojego udziału jak i udziału mojego dziecka Wolnego Człowieka Żywej Kobiety Jagody Kwirant-Grygo z Rodu Kwirant oraz Wolnego Człowieka Żywego Mężczyzny Michała Grygo z Rodu Grygo w Narodowym Spisie powszechnym Ludności i Mieszkań w 2021r. przeprowadzanym od 1 kwietnia 2021 roku w związku z brakiem uczciwego powiadomienia o celach zbierania danych przez firmę prywatną GŁÓWNY URZĄD STATYSTYCZNY w Warszawie symulującą organ państwowy oraz uzasadnionym naruszenia mojego interesu i interesu mojego dziecka  poprzez zaniechanie wskazania w treści Ustawy o narodowym spisie powszechnym ludności i mieszkań w 2021 r. o możliwości dobrowolnego przystąpienia do procedury spisu powszechnego.

Zastrzegam, że wykorzystanie moich prywatnych danych wymaga mojej zgody jako właściciela i Suwerena oraz Generalnego Wykonawcy majątku mojej osoby prawnej KWIRANT-GRYGO JAGODA

Wolny Człowiek Żywa Kobieta ©Jagoda Kwirant-Grygo z Rodu Kwirant Copyright ©

Jagoda Kwirant-Grygo    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Jagoda Kwirant-Grygo do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.