Szczecin Dąbie przyłączenie światłowodu do domków

My, niżej podpisani, mieszkańcy  Szczecin Dąbie zwracamy się z uprzejmą prośbą o przyłączenie naszych gospodarstw domowych do światłowodu i umożliwienia korzystania z usług świadczonych z wykorzystaniem wyżej wymienionej technologii przez Orange Polska S. A. Umotywowaniem prośby są niskie prędkości świadczonych na łączach miedzianych w technologii ADSL i/lub VDSL. Umożliwienie codziennego korzystania ze światłowodu znacznie poprawi zdalne nauczanie oraz jakość usług sieciowych, pozwoli na świadczenie mieszkańcom wysokiej jakości telewizji oraz telefonii w technologi VOiP. Ponadto gospodarstwa domowe zyskają możliwość korzystania z całego wachlarza usług konwergentnych na najwyższym poziomie oferowanych przez Orange Polska S. A. dla klientów indywidualnych. Prosimy o pozytywne rozpatrzenie naszej petycji.

Z poważeniem w imieniu mieszkańców

Podpisując, upoważniam Jacek Zagaja do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.