Tofu w stałej ofercie

Ostrów Wielkopolski, 16.01.16 r.

Do:

Jeronimo Martins Dystrybucja S.A.
ul. Postępu 17D 02-676 Warszawa

My, wszyscy niżej podpisani, zwracamy się z uprzejmą prośbą o wprowadzenie do stałej oferty handlowej sklepu Biedronka, produktu sojowego tofu firmy Polsoja. Jako stali klienci marketu, chcielibyśmy zawsze mieć możliwość zaopatrzenia się w nim w ten produkt.

Warto podkreślić, że liczba wegetarian oraz wegan w Polsce gwałtownie rośnie, podobnie jest z liczbą osób mających problemy z nietolerancją lub alergią, np. na mleko krowie. Twarożek sojowy jest doskonałą alternatywą, zarówno dla mięsa jak i produktów nabiałowych. Fani kuchni azjatyckiej z pewnością również byliby zainteresowani kupnem tego produktu. Mile widziane również byłby pozostałe produkty firmy Polsoja.

Dzięki wprowadzeniu tofu do stałej oferty, Biedronka stanie się jeszcze bardziej przyjaznym sklepem dla osób, które przywiązują wagę do tego, co spożywają i dokonują świadomych wyborów żywieniowych.

Mamy nadzieję, że pozytywnie rozpatrzą Państwo naszą prośbę.

Z poważaniem,
Patrycja Chajda

Składając podpis, uprawniam Patrycja Chajda do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.