WSIiZ - Obniżenie opłat za studia

Studenci WSIiZ wnoszą prośbę o obniżenie kwoty płatności, płaconej co miesiąc za studia, w kwocie nie mniejszej niż 300 zł. Dotyczy dziennego oraz zaocznego trybu studiowania z powodu wprowadzenia zdalnego trybu nauczania. Studenci z kierunkami praktycznymi nie mają możliwości zdobywania wiedzy w praktyczny sposób. Uwzględniamy tutaj również niekorzyść dla Studenta, czyli wyższe opłaty za prąd we własnym miejscu zamieszkania z powodu lekcji zdalnych. Dodatkowo w miesiącu „Grudzień” studenci zaoczni mają zajęcia tylko na jednym weekendzie a płatność została i tak pobrana w cenie dwóch na miesiąc.

Studenci WSIiZ

Podpisując, upoważniam Studenci WSIiZ do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.