Zbudowanie kanalizacji deszczowej przy ulicy Zbożowej w Wieliczce

Z uwagi na coraz liczniej powstającą zabudowę mieszkalną przy naszej ulicy oraz ogromny problem z odprowadzaniem wód gruntowych i opadowych, a także z uwagi na petycje wnioskujące o wyremontowane i wybudowanie drogi, zbieramy podpisy wnoszące o wykonanie kanalizacji wód opadowych przy ulicy Zbożowej w Wieliczce. Problem na naszej ulicy jest globalny i dotyczy mieszkańców każdego domu. Wielu z nas poniosło już szkody wywołane nieprawidłowym sposobem odprowadzania wód opadowych oraz narażeni jesteśmy na ogromne koszty związane z wywożeniem wód opadowych. Kanalizacja deszczowa rozwiązałaby te wszystkie problemy.

Składając podpis, uprawniam Maria Podobinska do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.