Żłobek dla dzieci z gminy Zdzieszowice

Drogi mieszkańcu,

Zwracamy się z prośbą o wyrażenie opinii w temacie zwiększenia miejsc w Samorządowym Żłobku w Zdzieszowicach wykorzystując puste pomieszczenia po przeniesionym MOPSie. Wasza opinia będzie jednocześnie głosem mieszkańców w sprawie jakże istotnej, bo wspierającej młode matki, które chcą podjąć pracę zawodową, lecz ze względu na brak możliwości zapewnienia opieki nad dziećmi m.in poprzez ograniczone miejsca w żłobku nie mają takiej możliwości.

Jednocześnie zwracamy się do władz Gminy Zdzieszowice, do Pani Burmistrz Sybili Zimerman o wysłuchanie wielu głosów mieszkańców, w szczególnosci matek z dziećmi, stworzenie im warunków oraz wsparcia w wychowaniu młodego pokolenia naszej gminy poprzez rozwój infrastuktury do tego niezbędnej.

Z poważaniem,

Życie Zdzieszowic

Podpisując, upoważniam Łukasz Kowalski do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.