Budowa Parku w Poznaniu

Prezydent Miasta Poznania
Pan Jacek Jaśkowiak

Petycja dotycząca budowy parku w Poznaniu

W związku z ostatnimi podtopieniami oraz szkodami, my nizej podpisani, zwracamy sie do pana z prośbą budowy parku w Poznaniu. Wielokrotnie mieszkańcy Poznania zwracali uwage na to jak duzo osiedli, centr handlowych powstaje w Poznaniu, jednak przy tym tracimy tak ważna dla calej ludzkosci, zieleń. Rozumiemy, że rozwój naszego miasta jest dla pana ważny, mamy nadzieje że tak samo jak przyroda. Park ktory moglby powstac w naszym miescie bedzie dodatkowym miejscem zabaw, spotkan, integracji. Młodzież mogłaby aktywnie spędzać tam czas, zamiast przesiadywać na ławkach między blokami, oraz z pewnością pomogłyby promować miasto. Pragniemy rowniez zauważyć jak dużo nowej zieleni promowane jest w miedzy innymi w Wrocławiu
Prosimy o nie odrzucanie naszej petycji w związku z niezgodnością co do rozwoju miasta Poznania.
Prosimy o rozważenie naszej petycji.

Podpisując, upoważniam Wiktoria Wysocka do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.