Carita De Angel - Powrót na ekrany

Szanowni Państwo,

Zwracamy się z ogromną prośbą o przywrócenie na ekrany naszych telewizorów telenoweli Carita De Angel - Mała Księżniczka.

Wiele osób, jako dzieci, pilnie śledziło losy Dulce Marii oraz jej przyjaciół. Wielu dorosłych ze śmiechem obserwowało poczynania małej dziewczynki, a ze łzami w oczach śledziło losy jej rodziny - ojca, nie mogącego poradzić sobie po śmierci żony; macochy, która, chociaż usilnie walczyła z uczuciem do ojca swojej podopiecznej, w końcu skradła i uleczyła jego zranione serce; Cioci Peruki i jej męża, zawsze wspierających dziewczynkę i jej rodziców.

Z pewnością teraz, po latach, telenowela będzie wzbudzała równie wiele emocji, co wtedy. Z dużym prawdopodobieństwem przyciągnie zarówno starych, jak i nowych widzów. W końcu, jest to świetna telenowela dla dzieci. Gdyby puścić ją w godzinach, w których puszczane są normalnie seriale, czyli popołudniami, wówczas, jesteśmy tego pewni, oglądaliby ją rodzice z dziećmi.

Liczymy na Państwa pozytywne rozpatrzenie naszej prośby.

Składając podpis, uprawniam Chaber Antonina do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.