Żądamy całkowitego zakazu emisji filmów o tematyce religijnej

Jak mogliśmy się ostatnio przekonać, jeśli się czegoś nie lubi, coś się nie podoba, to po katolicku trzeba zablokować możliwość skorzystania innym. Idąc tym tokiem myślenia my, polscy ateiści żądamy całkowitego zakazu wyświetlania filmów o tematyce religijnej. Uważamy, iż obrażają one nasz światopogląd i z góry traktują nas jak upośledzonych umysłowo zdolnych do uwierzenia w największe bzdury.
Uważamy również, że projekcje filmów o wątpliwej historycznie postaci może być elementem indoktrynacji naszych dzieci.

Kategorycznie chcemy, aby filmy i programy nadawane publicznych, prywatnych telewizjach, jak również w serwisach internetowych były areligijne, czyli takie, jak nam się podobają - mamy do tego prawo, tak samo, jak katolicy którzy w niektórych krajach narzucili swój światopogląd nawet na teoretycznie niezależne serwisy.

Składając podpis, uprawniam Piotr do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.