Petycjeonline.com

PROTEST PRZECIW USTAWIE NOWE PRAWO GEOLOGICZNE I GÓRNICZE

J.Kobylański i USOPAŁ działają na szkodę i krzywdę Narodu Polskiego i Polski !

Gość#1 Mar 27, 2015, 15:18

Brutalna prawda o Kościele Katolickim.

Witam Panie !

Cieszę się, że ta brutalna i gorzka Prawda o tych najbardziej niebezpiecznych kryminalistach świata z ich szyderczymi i narcystycznymi uśmieszkami na wszelkich zdjęciach czy oficjalnych występach przebija się do swiadomosci zbiorowej. Mafia ta dzieki temu upadła, a jakiekolwiek proby "badań" ich ludobójczych zbrodni przez żydowska ONZ to tylko pozory majace symulować "prawo" wobec typów, ktorzy się postawili ponad jakimikolwiek prawami ludzkimi i naturalnymi.

Gość#2 Mar 27, 2015, 15:19

Brutalna prawda o Kościele Katolickim.

Wyszly szczególy o bezpośrednim torturowaniu i mordowaniu dzieci przez człekokształtne bestie i wampiry, żerujace na ślepej wierze i naiwnosci calych otumanionych "religijnie" pokoleń dorosłych, którzy oddając "tradycyjnie" swe nowo narodzone dzieci pod "sakrament" chrztu i naukę "religii" sami utrzymywali ciagły dopływ "świeżej krwi" i olbrzymich dochodów dla aroganckich w bezkarności katabasów. Podaję bardzo szokujacy szczegół o tym, ze wszelkie przykościelne "klapy" ze schowkami do pozostawiania w nich niechcianych noworodków służyły wampirycznej mafii do uzyskiwania kolejnych ofiar ... .   Narazie na tym poprzestanę, bo te wszystkie potworności na raz są zbyt szokujące na ludzki rozum i serce. Trzeba jednak najbardziej uważać na dzieci z powodu masowych ataków na ich zdrowie i zycie głownie poprzez "szczepienia" i "leki" wdrożone przez wampiryczną mafię z "plemienia żmijowego" i zdrajców do cichej depopulacji i spustoszenia świata z wszelkiego życia na nim. 

Gość#3 Mar 27, 2015, 15:31

Kościół Katolicki do delgalizacji a Watykan do likwidacji !

Teresa Wojda#4 Apr 01, 2015, 03:24

Przemek Pastewski napisał dzisiaj w dniu 30.03.2015 swoje własne oświadczenie o wypowiedzeniu posłuszeństwa obecnej władzy. Jest to na chwilę obecną jedyne rozsądne działanie, które doprowadzi do ustąpienia rządu i Parlamentu i nowych, całkowicie wolnych wyborów do Zgromadzenia Narodowego poprzez sejmiki ziemskie. Zgromadzenie Narodowe wyłoni nowy rząd i prezydenta, nowe władze, niezależne od partyjnych klik. Kancelaria Prezesa Rady Ministrów Premier Ewa Kopacz Al. Ujazdowskie 1/3 00-583 Warszawa Oświadczenie o wypowiedzeniu posłuszeństwa. Oświadczam że jestem obywatelem Polski, polskim patriotą dumnym ze swojej Ojczyzny i z Narodu Polskiego.

Wypowiadam posłuszeństwo systemowi politycznemu ,prawnemu i gospodarczemu obecnemu w mojej Ojczyźnie. Będąc obywatelem Polski, pracując, mieszkając i żyjąc z swojej ojczyźnie nie czuje się w tym systemie prawowitym obywatelem. Moje prawa obywatelskie są gwałcone przez władze tego systemu prawnego. Jestem poniżany, okradany i oszukiwany we własnej Ojczyźnie. Rządy Wasze nie służą rozwojowi i naszemu dobru. Oświadczam ze cofam tej władzy swoje przyzwolenie na reprezentowanie mnie na forum wewnętrznym i zagranicznym.

Cofam swoje obywatelskie przyzwolenie na tworzenie jakiekolwiek prawa i realizowanie prawa już istniejącego a niezgodnego z wolą Narodu Polskiego. Cofam Wam mandat na dalsze rządzenie w mojej ojczyźnie, w Polsce. Ponieważ w moim imieniu podejmujecie decyzje dotyczące mojej ojczyzny i moich współobywateli, zapieram się Was, gdyż władza Wasza pochodzi z kłamstwa, oszustwa i grzechu. Nie macie legitymacji Narodu, by ją sprawować Zabraniam Wam dalszego zadłużania Polski, osłabiania Wojska Polskiego, działania na szkodę społeczeństwa. Likwidowania instytucji i gospodarki mojego Państwa.

Z całą stanowczością oświadczam ze wypowiadam posłuszeństwo i zapieram się w wykonywaniu jakiegokolwiek prawa narzuconego przez ten system. Chcę żyć w Polsce wolnej, służącej i szanującej swoich obywateli. Z systemem prawnym, politycznym i gospodarczym stworzonym dla dobra Ojczyzny i jej mieszkańców. Chcę być gospodarzem w mojej ojczyźnie. Przypominam ze to ja jestem suwerenem tego rządu, sejmu i Prezydenta. Ja mam obowiązek ostateczne i wyłączne prawo by wypowiedzieć temu systemowi posłuszeństwo . Naród Polski ma prawo wiedzieć, że żydowskie rozdanie władzy w Magdalence 1989 roku, - nie będzie obowiązywać na wieki. Podpis: Przemysław Pastewski. --------------------------------------------------- Autor nie zastrzega sobie praw autorskich. Zatem każdy, kto czuje sprawy podobnie, może osobiście protest taki do rządu skierować - indywidualnie lub zbiorowo. Zwracam się tu szczególnie do różnego rodzaju organizacji.

JAQ#5 Jun 23, 2016, 21:41

Re: Brutalna prawda o Kościele Katolickim.

JAQ#6 Jun 23, 2016, 21:42

Re: Brutalna prawda o Kościele Katolickim.

Gość#7 Jun 23, 2016, 21:43

Re: Kościół Katolicki do delgalizacji a Watykan do likwidacji !

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.