Alek Achrem ... ta historia nie musi się tak skończyć
Skontaktuj się z autorem petycji
Przede wszystkimm Alek to nie tzw. najemnik , który przychodzi i odchodzi, dla Resovii zostawil serce i zdrowie. Dlatego klub powinien go zatrzymać w pierwszej kolejności - to swoisty fundament sukcesów Resovii z ostatniej dekady. Jezeli zarzad mysli dalej o zaufaniu kibiców to Alek zdecydowanie powinien zostać !
Re:
Ja też zawsze chciałam pojechać na mecz do Rzeszowa, poczuć tą atmosferę, zobaczyć Igłę i Alka na boisku, ale zdobycie biletów graniczy z cudem jeśli mieszka się poza Rzeszowem. Niestety Igły nie będę miała szansy już zobaczyć na parkiecie, ale mam nadzieję że Alek zostanie.
Zrobiliscie z Igla to co real z Casillasem dno jak na tak duzy klub
Re:
Racja,ale tu już się nie da nic zrobić.A Alek jeszcze nie odszedł,jeszcze nie rozstaliśmy się z nim..dlatego trzeba o niego walczyć,o to,żeby się dogadali..
Bez Alka Resovia zupelnie straci charakter .
Mam nadzieję , ze uda sie zatrzymac Kapitana.
Osobiście kibicuję Zaksie i przykro mi, że u nas tak rozwiązano sprawę z Jurijem Gladyrem. Mam nadzieję, że Alek zostanie w Resovii gdyż jest to ikona tego klubu, mimo że spędził w Rzeszowie dwa lata mniej niż Igła to właśnie bez niego nie wyobrażam sobie drużyny z Podkarpacia, zawsze gotowy żeby pomóc drużynie, prawdziwy kapitan walczy do końca i swoim charakterem i wolą walki nieraz pomagał w trudnych chwilach na boisku. Nie przypominam sobie sytuacji gdzie Alek kłóci się z sędziami podczas meczu, zawsze spokojny i opanowany ale przy tym prawdziwy walczak i wojownik zasługujący na to żeby zostać w drużynie, której oddał tak wiele, a w zamian oczekuje tak niewiele - możliwości dalszej gry dla klubu i miasta, które stały się jego domem. Oby zarząd nie zrobił tego co z Krzyśkiem Ignaczakiem. Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie tej petycji!!! Pozdrawiam
Re: Re: Re:
Nie wiesz o kim dyskutujesz to nie zabieraj głosu laiku!!! GERYMSKI i GABRYCH .
| This discussion has been closed. |
Re:
#36: -
Koniecznie chcę się z Tobą skontaktować Prawdziwy Kibicu.
Odezwij się. Napisz jakiś kontakt. Napisz skąd jesteś itd. Daj znak.
Koniecznie muszę się z Tobą skontaktować i spotkać na Podpromiu (ja to załatwię). Tylko daj namiar.