Apel do Rządu RP w sprawie rosnących przejawów nienawiści
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: bardzo dziękujemy za ten komentarz i poparcie akcji. Pozdrawiamy serdecznie. Olga i Karolina
Peace Love and Unity
Tak mowa nienawiści jak i akty przemocy (wobec kogokolwiek)
są czynem odrażającym i godnym potępienia.
Chcę żyć w kraju w którym spieramy się na słowa (merytorycznie) i budujemy więź opartą na szacunku i zrozumieniu (choćby próbie, bo nie zawsze jest to możliwe).
Chciałabym znów żyć normalnie i bez strachu. Mam nadzieję że ta petycja pomoże, a ludzie zrozumieją, że my też mamy prawo do normalnego, spokojnego życia.
jestem żydówką,nienawiść sieje ONR i Młodzież wszechpolska
Dla tego ze jestem musulmanka i muj maz tez mial przejscia w tym chorym kraju ktury nie bawem zostawie na zawsze i nigdy nie pozwole aby maja corka sie tu wychowala. wrocilam po pietnastu latach do polski zainwestowalam caly dorobek, obrzydzona zostawiam wszystko i wracam za granice po zaledwie 10miesiacach pobytu w ojczyznie
Jako Żydówka czuję się w Polsce coraz mniej bezpiecznie.
Mieszkałam w akademiku międzynarodowym UWr.
Podczas studenckich podróży po Francji i pracy tam- pomagali mi też Arabowie.
Żal mi krzywdzonych ludzi.
Jestem nauczycielką, a to zobowiązuje.
Re:
Czy wraz z mężem uważacie, że zabijanie poetów za krytykę Mahometa powinno być praktykowane?
Re:
Niech każdy siedzi w swoim kraju. Polacy nie gineli dla obcokrajowcow w czasie drugiej wojny lecz dla nastepnych polskich pokoleń. polska ma byĆ domem tylko i wyłacznie dla polakow, słowian. My polacy wiemy jeszcze co to jest zdrowy rozsądek w przeciwienstwie do merkelowej, ktora to realizuje jakis tajemniczy plan, narzucony zapewne przez usraelski rzad amerykanski,(fed). My potrafimy rozrozniac jeszcze czarne od bialego. https://m.youtube.com/watch?v=qg1GXBAz4LA# mam po dziurki w nosie narzekanie obcych ludkuw. a wy jak nas traktujecie po za granicami polski? wyrobiliscie nam opinie, że polacy to pijaki i złodzieje. jedno jest pewne że to narodowosc rzydowska podburza polakow przeciwko rosji(szczuja polakow na rosje). nie od dziś wiadomo, źe swiatowym bandziorem jest USA, ktore na siłę usiłuje wprowadzac chorą demokracje w zajetych przez nich krajach. Na tym świecie musi byĆ zachowany ład i porządek.
Re: Re:
#24: RSTXYZ - Re: My polacy wiemy jeszcze co to jest
" My polacy wiemy jeszcze co to jest" ortogrfia jakby po rosyjsku