Koncert the GazettE w Polsce!
Skontaktuj się z autorem petycji
Może wrzucimy linka do petycji na nyanyan.mangowe.pl ? Tam też jest wielu fanów, którzy mogą nie wiedzieć o tej petycji..
Nie polegajmy na nadziei.
Re:
Na nyanie, już było, aczkolwiek nie zaszkodzi wrzucić coś jeszcze raz, albo ogólnie napisać o tym na nyanowym forum.
Ja również nie umiem robić artów, ale jak będę miała więcej czasu to spróbuje coś zrobić, a żeby to był chociaż biały napis na czarnym tle. Zawsze można poprosić o pomoc osobę, która jest obeznana w tej sprawie. Kurcze, chyba za bardzo chcę się zaangażować, ale cóż poradze, że ich muzyka mi się podoba, a nowa płyta jest tym czego potrzebowałam na rynku muzycznym.
Było? Ja nie widziałam, a przeglądam nyana codziennie, ale przecież możemy wrzucić jeszcze raz tak, jak mówisz..
Ja też cały czas robie sobie nadzieje i wmawiam, że oni muszą przyjechać, skoro LM.C będzie, ale nie wiem jak to dalej pójdzie. Póki co róbmy, co w naszej mocy, więc wrzućmy to jeszcze raz na nyana, a zainteresowani podpiszą.
było, było XD ja wstawiałam XD ale co racja to racja jeszcze raz nie zaszkodzi, a wstawiać gdzie się da.
Aha, spoko ^^ ja nie widziałam ;p znalazłam tą petycję przez przypadek, bo po przeglądnięciu tej na LM.C znalazłam tą
Więc, jeżeli umiesz robić jakieś fajne arty to będę ci bardzo wdzięczna, jeżeli mogłabyś wstawić jeszcze raz ;)
Re:
O prosze! Wiedziałam, że było na nyanie. ;) Ja może jeszcze na sb na nyanowym forum o tym wspomnę jak będę.
Re:
wlepiłam pierwsze lepsze zdjęcie z konceru, podpis i wstawiłam XD sama pierwszy raz robiłam...ale miło że ktoś się dowiedział prez mój przebłysk inteligencji XD
błagania i przeprosiny za koleją petycję na nyanie XD a tak na poważnie to sama myślałam nad ponownym wstawieniem czegoś i nic nie wymyśliłam T__T
@Taiga jak uda się zrobić tego arta, to wtedy możemy go powrzucać wszędzie, gdzie się da, żeby po prostu był jeden i ten sam.. na kiedy mniej więcej myślisz, że mógłby on być gotowy ?
| This discussion has been closed. |