Petycjeonline.com

Piesze przejście między Orunią i Chełmem

Spotkanie z Dyrektor

Gość#1 May 30, 2022, 11:57
Otworzenie zaspawanej furtki z ul. Zamiejskiej do ul. Hebanowskiego również dla części mieszkańców byłoby bardzo korzystne
Gość#2 May 30, 2022, 12:35
Ja jak najbardziej byłabym zainteresowana zakupem karty lub zawieszki,.,Mimo wszystko uważam,ze dostęp do przejścia powinien być dla wszystkich a przejścia otwarte. Szkoła nie jest prywatna tylko państwowa a to jest różnica..
Anonymous#3 May 30, 2022, 13:19

Jestem zainteresowanana kupnem karty czy zawieszki. Szkoła ma specyficzne położenie i przejście powinno być dostępne dla osób spoza szkoły, tym bardziej, że nie ma alternatywnego, sprawnego przejścia pomiędzy Orunią i Chełmem. Bardzo dziękuję za zajęcie się sprawą i poświęcony czas.

Gość#4 May 30, 2022, 14:47
Cena jest jednorazowa i bezterminowa? Moze mozna zaproponowac rownolegle przejscie dla innych uzytkownikow tej trasy "za płotem" czyli zrobic przejscie wewnetrzne i zewnetrzne otwarte publicznie. To juz byloby w gestii miasta aby zagospodarowac ten teren, ale koszty i tak sa miejskie, wiec mogliby to zrobic za jednym zamachem. Mieszkanka Orunii
Anonymous#6 Jun 06, 2022, 19:36

Witam, jak najbardziej jestem również za pomysłem kupna karty przejścia. Od początku śledzę całą sprawę i dziękuję za zajęcie miejsca w tej sprawie. Przejście ułatwia mi znacznie dotarcie do pracy/domu. Pozdrawiam.

Gość#7 Feb 18, 2023, 11:56
Przejście to budowaliśmy własnymi rękami i na własny koszt my: mieszkańcy. Robiliśmy to dla dzieci: naszych i nie tylko naszych. Wielu z nas tak ułożyło sobie życie, że tędy chodziło i chodzi do pracy itp. I nagle ktoś decyduje, że to niebezpieczne... Paranoja: ustawa o wychowaniu w trzeźwości to nie nowość, więc dlaczego nagle przeszkadza w odbudowaniu przejścia? Faktami można obalić wszystkie argumenty przytaczane w wypowiedziach p.Dyrektor (zresztą, bardzo często zmienianych), tylko czy to ma sens kiedy ktoś się uparł? Przejście funkcjonowało przez 30 lat i tak powinno być nadal: nasze dzieci mają dzieci i wiele z nich chodzi do tej samej szkoły...

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Płatne ogłoszenie

Petycjeonline.com będzie reklamować tę petycję wśród 6,000 osób.

Dowiedz się więcej...

Wybierz budżet
Metoda płatności
Metoda płatności