SPRZECIW WOBEC LIKWIDACJI MDK Konin
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
tak się składa, że wypowiadają się tu w większości osoby, które nie chcą likwidacji, więc zanim coś napiszesz myśl trochę...
NIE TO CO W KDK ! JESTEM ZA USUNIETEM !
Re:
kiedy przyjdzie czas kiedy polityka, uklady nie beda niszczyc tego co dobre najlatwiej jest cos zlikwidowac i uznac ze to niepotrzebne tylko nikt nie pamieta ze ktos powolal do zycia MDK ktory byl jest i bedzie potrzebny. nie Niszczmy czegos co jest dobre nie pozbawiajmy Mlodych Ludzi miejsca gdzie moga sie Rozwijac. Jezeli do tego dopuscimy... to ulica chetnie przyjmie tych mlodych ludzi tylko rezultat tego bedzie marny i pozalowania godzien.pozdrawiam
Re: Re:
a to ze nauczyciele olewaja wiec znaczy ze sie do tego ni nadaja i koniec ale to nie jest argument by likwidowac
Myślę, że wielkim błędem byłoby zamknięcie Młodzieżowego Domu Kultury w Koninie. Odgrywa on wielką rolę w życiu naszych dzieci, poprzez organizowanie ciekawych kulturalnych i wychowawczych imprez sprzyjających wychowaniu młodego pokolenia. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie i nadal młode dzieci i młodzież będzie mogło się cieszyć Domem Kultury w którym miło i owocnie spędza swój wolny czas.3mam kciuki
"Władzy" odbiło!!!
"Projekt adresowany do osób spełniających następujące kryteria:
miejsce zamieszkania – wyłącznie Konin,
przynależność do grupy wiekowej – 15-24 lub 50-64 lata,".
Przecież to jest zwykła dyskryminacja, tego cwaniaczka Wilczewskiego to chyba po...kręciło. A Ci od 25 do 49 to od macochy??? Jest uszykowany kolejny przewał dla kilku swoich i zanim ktoś się połapie, to będzie posprzątane.
Zamiast zabierać kasę MDK powinniście w niego INWESTOWAĆ.
| This discussion has been closed. |