Samą miłością dzieci nie nakarmimy.
Skontaktuj się z autorem petycji
Najwyższy czas, żeby rodzice dzieci niepełnosprawnych zaczęli walczyć o godne jutro.Bardzo dobry pomysł z tą petycją.
Chcę by moje dziecko w przyszłości było samodzielne na tyle na ile los pozwoli i nie chcę by była mu potrzebna pomoc państwa. Żeby tak było właśnie teraz trzeba wykorzystać szansę i rozwijać go, tylko że póki co jesteśmy my rodzice a wszyscy wiedzą ile można zrobić na NFZ.
Re:
Ja teżmam nadzieję bo na dzień dzisiejszy to większośc tego zasiłku idzie u nas na pieluchy a gdzie jedzenie ,rehabilitacja itp ?
Wegetacja..
Re:
Moja droga mam dokładnie taką samą sytuację i podobnie chore dziecko,jesteśmy razem więc mam nadzieję że nam wszystkim się uda.
PS Ja też mam synka leżącego
Re:
Ale to są z reguły dzieci dorosłe ,bardzo ciężkie i trudne w opsłudze lub pielęgnacji ,nawet najblisza rodzina nie chcę się zająć .Nie ma szans nawet na pół etatu !Pozostawione same w domu mogły by się zachłysnąć lub roztrzaskają sobie głowę
Re: Jeszcze żeby było łatwiej o pracę
Jeszcze zeby było łatwiej o pracę by można było godnie i normalnie żyć, członkowie rodzin osob niepełnosprawnych nie chcą kasy za nic, nie jesteśmy nierobami, ale ciężko jest o pracę bez tzw. pleców
ZAPRASZAM NA PROTEST
BYDGOSZCZ 2 07 2012 przed URZĘDEM WOJEWÓDZKICH od godz 13oo do 16oo --zapraszamy
Skandal, ciekawe kto wymyślał umowę.
To jak żyjemy to porazka
Czy to może jest państwo tylko dla ludzi "udanych", młodych, ładnych, pełnosprawnych??
A jak komuś coś nie wyjdzie, to co, na śmietnik??
Brak możliwości godnego życia ludzi słabszych i poszkodowanych nie tylko niepełnosprawnuych to porażka
| This discussion has been closed. |