Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Niech db powróci do tv . Będzie wspaniale jak db powróci po latach do tv .
Re:
Pewnie że zależy, ale im coraz dłuższy czas oczekiwania i zero informacji tym coraz więcej ludzi traci nadzieję. na szczęście ja ją jeszcze mam,ale ja długo.
Re: Re:
To bardzo dobrze że masz nadzieje na powrót db i tak trzymaj do końca bądz cierpliwy a zobaczysz ze db wróci do tv kto wie może stacje tv 6 pusci przygoda son goku od jesieni lub tv 4 bedzie szybsze i pusci db wczesniej . Naprawde rozumiem zniecierpliwienie fanów db że najwspanialsze anime świata nie jest jeszcze wznowione lecz nie należy tracić nadziei prawdziwi fani db nie tracą nadziei na powrót son goku i jego paczki .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Mnie też dragon ball nauczył żeby nie tracić nadziei i też jej nie trace . Będzie bardzo fajnie jak po latach wróci do tv .
hej
Re:
Jesteś przeciwko emisji dragon balla ? Db ma przecież wielu fanów i dla każdego bedzie puszczony . A czemu tak ci zależy by tylko dla ciebie dragon ball był tylko puszczony ? . Db ma wielu fanów i dla każdego będzie db puszczony . Naprawde szczerze wątie by zrobili tylko dla ciebie wyjątek . Lpiej nie idz na wojny z fanami db . Zastanów sie 2 razy nim palniesz kolejne głupstwo .
Niech najwspanialsze anime wczechczasów powróci bedzie miło przypomnieć sobie czasy dzieciństwa i podstawówki
Re:
Masz racje Gota to były czasy kiedy dragon balla oglądało sie 1 raz . Nie moge sie doczekać kiedy dragon ball bedzie od nowa puszczany w tv .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: hej
Jesteś przekonany że w tym leży problem czy tak ci sie wydaje ?
Dragon ball jest jak podróż w czasie oglądanie dragon balla przypomina dzieciństwo i lata szkoły . To legendarne anime jest na wieki . Każdy prawdziwy fan dragon ball o tym powinien wiedzieć .A ci co uważają że z dragon balla wyrosli i uważają ze są za starzy na ponowne oglądanie nie mogą być prawdziwymi fanami legendarnego anime .
Re: Dragon Ball jako źródło wartości
| This discussion has been closed. |