Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
db jest nie tylko najwspanialszym anime lecz uważam że jest to wspaniałe sajens fikszyn . Db wróć !!!!
najwspanialsze anime które zwiera pozytywne wzorce musi wrócić do tv . Czekający fani jak ja będą zadowoleni kiedy dzięki oglądaniu db przypomnimy sobie najwspanialsze wspomnienia z dzieciństwa i z lat szkoły . Legendo wróć !!!
wróć najwspanialsza legendo do tv które zawierasz pozytywne wzorce i najpiękniejsze wspomnienia z dzieciństwa a także ze szkoły . Czekający fani jak ja będą zadowoleni kiedy będą mogli przypomniec sobie najwspanialsze wspomnienia i chwile kiedy db leciał w tv . Db jest wehikułem czasu przenosi w najwspanialsze czasy . Legendo db wróć do tv .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Co się dzieje?
Coś wiadomo w sprawie petycji?
Będzie DB w TV?
Re: Co się dzieje?
#1613: szyba(L) - Co się dzieje?
Tak szyba [ L] będzie dragon ball w tv tylko suma podpisów w petycji nie jest wystarczająca by przekonać stacje tv 4 do emisji db .
Do Goku ssj5
i Tyle zebraliśmy na czas teraz mamy 26 627 czyli o prawie 2 tyś więcej niż chceli z ludzie z TV4!
Re: Do Goku ssj5
#1615: szyba(L) - Do Goku ssj5
Kto ci tak powiedział ze wystarczy 25 tysiecy podpisów ? Przeciez wszystko od stacji zalezy kiedy db puści . Owszem zebraliśmy 26 tysiecy 627 podpisów lecz widocznie stacja jeszcze nie zdecydowała sie na puscenie dragon balla .
do goku ssj5
Re:
Mateuszek znowu zaczynasz? Zatrzymaj swoje domysły dla siebie . Do ciebie najwyrazniej nie dociera że nikt cie zabardzo nie lubi wzbudzasz niepotrzebne emocje . Gota mówiła ci to samo wróć na poprzednią strone i sie przekonasz . Jak zwątpiłeś w powrót db to twoja sprawa i nie mieszaj sie w walke o najwspanialszą legende . Jesteś pseudo fanem i niedowiarkiem !!!
najwspanialsze anime wróć do tv które masz dużo wartości
| This discussion has been closed. |