Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Ddzieciństwo wróć
Dragon Ball<3 Wróć :D
Jestem całkowicie za tym by Dragon Ball zawitał z powrotem na normalnym kanale w telewizji, popieram was i jestem z wami. Dragon Ball to część mojego dziecinstwa, pamiętam jak z kuzynem w czasach szkoły podstawowej śledziliśmy losy bohaterów tej fantastycznej kreskówki, a przypomnę że mam teraz 21 lat i dalej oglądam to wspaniałe ANIME. Pozdrawiam Dominik "TVISTA" z Katowic
DB wróc !!!
Gwiazdka sie zbliża fajnie będzie jak do tego czasu najwspanialsze anime wróci do tv . I dla czekających fanów jak ja to bedzie wspaniały prezent . Db wróć do tv
Back
Na dragon ballu wychowali sie fani jak ja miło bedzie wrócić do wspomnień które zwiera to anime . Niech db wróci do tv
Anonim
ja tez czekam na powrót do dzieciństwa . Fajnie bedzie jak na zbliżające sie święta db bedzie puszczony od nowa . Dla czekających fanów jak ja bedzie to najwspanialszy prezent gdy bedzie mozna cofnąć sie dodzieciństwa.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
najwspanialsze anime które zawiera wiele wspomnień musi wrócić do tv . Tv puszcza kompletne bzdury a puszczenie od nowa tego anime poprawi oglądalność stacji tv 4 . Dzieciństwo wróć !!!!
Dzieciństwo wróć do tv
Minęło 10 od ostatniej emisji legendarnego anime . Pora na powrót do dzieciństwa . Db wróć !!! . To anime ma wielu fanów którzy czekają na powrót do dzieciństwa .
Najlepszym prezentem na zbliżające sie święta dla czekajacych fanów jak ja bedzie wznowienie emisji db które zawiera wiele wspomnień . Db wróć do tv .
| This discussion has been closed. |
Najwspanialsze anime wróć do tv powrót db poprawi oglądalność stacji a fani db będą szczęśliwi kiedy przypomną sobie dzieciństwo jak ja .