Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
pamiętaj ze dragon ball to anime a nie kreskówka . Dragon ball zbyt brutalny ?? . Świetny dowcip włascie db powinnny oglądać nowe pokolenia zamiast obecnych bzdur które tv puszcza . Nie którzy woleli by własnie db przypomniec sobie dzieciństwo w tv .
Świeta tuz tuz fajnie bedzsie jak w ramach prezentu dla czekajacych fanów bedzie wznowiona emisja db
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Mysle że od 5 lat spokojnie mozna oglądac db .Nie rozumiem watpliwosci stacji na temat puszczenia db
Myśle że DB można spokojnie oglądać od 5 lat bo dziecko już odróżnia dobro od zła i mniej więcej wie na czym polega fabuła bynajmniej tak mi się wydaje.
do stacji
Szanowna stacjo bardzo proszę stacje tv 4 o wyemitowanie najwspanialszego anime db które dla nas fanów zawiera wspomnienia z dzieciństwa i przypomina najwspanialsze lata . Emisja tego anime przyniesie dużą oglądalność gdyż fani na którym sie wychowali jak ja czekają na emisje . Niedowiarki którzy zwątpili w powrót db zdziwią sie mocno gdy będzie puszczona od nowa emisja tego anime . Nie miejsce prosze serca z kamienia db zwiera wiele pozytywnych wartości które pomagają w życiu . Te dzisiejsze seriale animowane i filmy animowane to dno przy dragon ballu nie które są fajne lecz jest ich mało . Nie wiem czy wahacie sie z puszczeniem db czy sledzicie poparcie w petycji ale uważam że młodym pokoleniom robicie krzywde jak nie puszczacie przygód songa i jego przyjaciół . Może nie którzy uważają że db zawiera dużo brutalnych scen lecz to nie prwda . Fani tego anime wyrosli na porządnych ludzi i pragną na nowo przypomnieć dzieciństwo i ci co zostali rodzicami chcą pokazać swym pociechom tą wspaniałą legende by mogli zobaczyć na czym sie dorastało .
Re: do stacji
Zbliżają sie święta najlepiej stacja by zrobiła jak własnie w swieta najwspanialsze anime byście puscili bedzie to największy prezent gdyż uważam że świeta + emisja legendy db równa sie wspaniały spędzony czas . Pisze w imieniu wszystkich fanów dragon balla .Niech powrócą najwspanialsze czasy jak z 10 lat temu gdy ostni raz dragon ball leciał w tv .
Przywróccie nam dzieciństwo fani db bardzo sie ucieszą jak ja !!!!
Błagam przywróccie db do tv !!!
Pora by dragon ball na nowo był emitowany w tv . Na tym wspaniałym anime wychowali sie fani miło bedzie wrócić do wspomnień z dzieciństwa . Wróc db do tv
zgadzam sie dragon ball jest bardzo wartościowy i racją jest ze to co oglądają teraz dzieci to moze krew człowieka zalać co prawda napisałem ze sa filmy animowane ciekawe lecz jest ich mało . Db musi wrócić do tv te programy które lecą teraz to dno przy takim wspaniałym anime !!! Po zdejmowali wartosciowe programy i zastąpili je zwykłym gównem które tylko ogłupiają widza . I przykre jest ze dzisiejsze nastolatki wolą słuchać jakiś tandecw to głupota totalna i zwykłe ścierwa . Mielismy szczęście ze oglądaliśmy to anime które wiele nas nauczyło . Db musi wrócić do tv !!!! To głupota że db zawiera przemoc !!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |