Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
DB na AXN
Ja np nie mam kanału AXN SF a poza tym bylo tylko puszczane DB Kai lub Z nie było Dragon ball ani Dragon ball GT :< Więc nawet jeżeli leci to i tak nie moge oglądać :
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Właśnie Mateuszek dragon ball tak nas wychował i nic nie poradzisz . Zrozum wreszcie że petycja nie jest mejscem na eozmowy do niczego nas nie przekonasz !!! Mówiłem ci jz że db to nasza jedność i jesli masz cos do nas i do db to poczujesz siedmiokrotne udarzenie kame hamy . Ja tez nie mam kanału AXN SF . Masz racje gota w 100 % procentach .
Dla @Goku ssj 5 przekleństwem jest tylko słowo ,,idiota".
Mateuszek gostek przestaniecie wreszcie ?? Z dziecienniliscie do reszty !!!!! Mateuszek mozna wiedziec co ty chcesz wskurać ?? . Mówiłem ci ze nigdy z db nie zrezygnujemy z tego anime . Nie bedziemy ogladac nic innego prócz tego anime !!! Nie zamieniajcie petycji w forum dyskusyjne !!!
Ta legenda to jednosc dla nas fanów !!!
Najwspanialsze anime wróć do tv !!!! Nie dowiarkom jak Mateuszek i gostek opadną szczeki kiedy wspaniała legenda wróci .
Db wróć !!! Son Goku wracaj !!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Niech ten Dragon Ball się w końcu pojawi to może tacy użytkownicy jak Goku ssj5 i Darth Vader zmienią płytę.
Son Goku wracaj !!! Dosc prymitywnych seriali i filmów .
możesz gostek przestać sie czepiać goku ssj5 ??!!!!!!!
Mateuszek gostek powiem wam tylko ;
Spytajcie matki, spytajcie ojca dlaczego takich idiotów spłodzili!!!
Zachowujecie się jak kompletny przygłup z przegrzanymi resztkami mózgu!!
Za chwilę przyjdą nawałnice, zrąbią wszystkie płody na polach i znów będziesz darli ryja, że drogo i nic nie ma!!!
Mam życzenie, by taka nawałnica gradowa was dorwała na otwartym terenie, byś wyszedł z tego granatowym!!
Mateuszek gostek przestańcie !!!!!!!!!!!!!!! Przestańcie sie wreszcie wymądrzać
Darth Vader panuj nad sobą rozumiem że komentarze Mateuszka i Gostka mogą być irytujące ale petycja nie jest miejscem na takie wypisywania .
Nie musisz tego wiedzieć gostek do takich jak ty to nic nie dotrze .Wiec sie przytkaj !!! .
Gostek przesadzasz każdemu puszczają nerwy ale to nie powód bys groził . Za grozby trafia sie do paki .
dartha Vadera irytuje gadanie głupot to tyle ale dobrze że przeprosiłeś . z pewnosia darth vader przemysli to co napisałem a potem przeprosi .
| This discussion has been closed. |