Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Gość#202 Nov 13, 2012, 15:37
Dawac mnie tu Dragon Ball'a
POPIERAM DB.!#203 Nov 13, 2012, 15:45
Re:
Hm..jestem mega fanem DB.! : )
Gdyby tak TV4 zaczęło emitować to anime , wtedy ten kanał zyskał by jeszcze większą popuralność...: )
Fajnie jak by puścili DBZ (moim zdaniem najlepsza seria).
Nie rozumiem tego..Digimony , Pokemony i te inne gówienka puszczają bez żadnych zarzutów , a o jedno porządne anime musimy walczyć .
Mam nadzieje iż się uda w Polsce jest wielu ludzi którzy chętnie by oglądali DB.
Pe Pe Pan Paweł#206 Nov 13, 2012, 16:19
Dragon Ball
Niemożliwe stało się możliwe.!
Dzięki stacji TV4 , ludzie z mojego pokolenia mogą wrócić do swojego dzieciństwa.
Ci z TV4 nie wiedzą ile to dla nas znaczy dla maniaków DB.!
Co innego jest oglądać w necie a co innego w TV.
Oglądanie w tv to jest coś takiego innego : D
Błagam stację TV4 , przywróćcie nam DB.!
nie widzicie jak my się staramy.?
każdy publikuje tą petycję gdzie się da .
To na prawdę jest walka o coś wspaniałego .!: )
Wszyscy byli by zadowoleni TV4 zyskał by większą oglądalność a ludzie byli by zadowoleni z Db.!
Dzięki stacji TV4 , ludzie z mojego pokolenia mogą wrócić do swojego dzieciństwa.
Ci z TV4 nie wiedzą ile to dla nas znaczy dla maniaków DB.!
Co innego jest oglądać w necie a co innego w TV.
Oglądanie w tv to jest coś takiego innego : D
Błagam stację TV4 , przywróćcie nam DB.!
nie widzicie jak my się staramy.?
każdy publikuje tą petycję gdzie się da .
To na prawdę jest walka o coś wspaniałego .!: )
Wszyscy byli by zadowoleni TV4 zyskał by większą oglądalność a ludzie byli by zadowoleni z Db.!
Gość#207 Nov 13, 2012, 17:54
Kamehameha :D
Mark#208 Nov 13, 2012, 17:54
Uda sie
Odkad zobaczylem petycje musialem ja podpisac !!db to jest genialne anime dla mlodszych i starszych! Jestem pewny ze sie uda!!!:d
Owczar#209 Nov 13, 2012, 18:00
To bardzo dobry pomysl wszyscy są zatym to anime moga ogladac wszyscy i naucza ich troche wiecej niz inny "bezsensowne" bajki ...
Gohan#212 Nov 13, 2012, 18:40
Super
Tak jak inni wychowalem sie na db!i pragne znowu obejrzec to anime ,by poczuc to samo co w dziecinstwie ,ogladanie na kompie to nie to samo.!!
Mateusz#213 Nov 13, 2012, 18:51
Jestem stuprocentowo za, nie mogę się doczekać :)
SonMarek#214 Nov 13, 2012, 21:07
To musi przejść!! Przecież ten kanał, który wyemituje Dragon Balla będzie miał niesamowitą oglądalność!! Lepszą jak najlepszy program na Polsacie xDD
SonMarek#215 Nov 13, 2012, 21:08
Re: Dragon Ball w TV4
#210: Qutek - Dragon Ball w TV4
Ja też! I dziekuje mu za to :D
Don senior#217 Nov 13, 2012, 23:06
Rrrrr
Dragon ball uczy!! Ale nie tylko,jest tez w nim duzo smiechu,!!!!!!!!!! DRAGON BALL MUSI WROCIC PLEASE
Gość#218 Nov 14, 2012, 04:35
Bardzo ciekawy pomysł:)
ekbreekuit#219 Nov 14, 2012, 14:25
Do tej pory pamiętam jak wraz z tatą oraz mamą siadaliśmy przed telewizor i codziennie razem przeżywaliśmy kolejne powodzenia jak i porażki naszych bohaterów ;) nauczyło mnie to bardzo dużo i do tej pory wraz z nimi wspominamy tę bajkę i sądzę ,że przydała by się w telewizji by nauczyła czegoś współczesną młodzież ;D w Polsce jest mnóstwo osób którzy KOCHAJĄ Dragon Ball . Boże była bym w siódmym niebie gdyby znów te anime wróciło na ekrany telewizorów < 333 Pozdrawiam wszystkich Dragon Ball'owych Maniaków ;*
Fan db#220 Nov 14, 2012, 17:33
Super ze juz mamy tyle podpisow!dragon ball musi powrocic! Tyle wrazen sie przezywalo podczas tego anime,i wzruszen!! Nie to co teraz te bajki co niczego nie ucza!tv 4 wiem ze bedziecie mogli to dla nas zrobic! Dragon ball znowu po tylu latach zobacze z usmiechem na twarzy i radoscia w sercu!
songox#221 Nov 14, 2012, 18:49
Prosta i czytelna ;) zachecam wszystkich do podpisania sie ;)
Gość#222 Nov 14, 2012, 20:33
Dragon Ball <3
Prosimy dla naszych dzieci#224 Nov 14, 2012, 21:13
Genialny zolw
DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALLDRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALLDRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL DRAGON BALL Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci Prosimy dla naszych dzieci
Gość#225 Nov 14, 2012, 22:02
Dragon Ball wróć <3
| This discussion has been closed. |
Re:
#11: suarez -
Ta bajka o której mówisz to Inazuma Eleven w sumie nie zgodzę się z twoim zdanie to anime jest całkiem fajne to jest kwestia gustu czy się komuś podoba :)