Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Człuchów vs. Chojnice
Człuchów żądzi!
8.Człuchów 44 podpisów 1.2 %
92. Chojnice 7 podpisów 0.19 %
a teraz najlepsze chojnice mają 45 tyś mieszkańców
a Człuchów zaledwie 13 tyś mieszkańców z tego wychodzi że powinni nas pobić na łep na szyje a tak nie jest.
może na neta ich nie stać! heh
niezły łach heh
Dragon Ball
#next
Re:
Dragon Ball dla dzieci jest a nie dla starych dzieci.A pozatym był kiedys emitowany nie w tvn 7 tylko rtl7
Powrót dragon balla
Re: Re:
Dragon ball na początku był emitowany na RTL7 a potem po wykupieniu przez koncern ITI tego kanału zmienił nazwe na TVN7 i przez pare dobrych latek emitowali wszystkie programy które były na RTL7 taż Dragon Balla
Powrót dragn balla !!!!!!!
Re:
12 lat więc nie oglądałeś Dragon Ball i Dragon Ball Z.
Pewnie DB GT na axn spin HD. zgadza sie?
powiem ci że jeśli spodobało ci się GT to znaczy że nie wiem co powiesz jak obajżysz DB Z i DB
bo GT jest przez wieli fanów uwarzane za najgorszą sage!
Napewno wciągnie cie DBZ i bedzesz się starać nie opuścić odcinku.
ja np. biegłem sprintem do dumu ze szkoły bo za 15 - 20 min leciał DB w TV!
nawet potrafiłem uciec ze szkoły żeby zdążyć na DB a potem pani wychowczyni krzysiu czego cie w czoraj na ostatniej lekcji nie było ja: bo poszłem do domu obejrzeć Dragon Balla heh zostały już z tych pięknych czasów tylko wspomnienia.
mój plan dnia:
1.szkoła
2.Dragon Ball w TV na RTL7(teraz TVN7)
3.podwórko itp.
4.odrobić lekcie i iść spać
heh to były czasy! :D
niech powrócą xD
PS. Podpisz petycje i przekaż link znajomym z klasy ze szkoły itp.
niech też podpiszą
Re: Szacin dla młodych fanów DB
ciesze się bardzą że Dragon Ball ma też młodych fanów.
Rośnie nam nowe pokolenie!
Więc walka DB bedze trwać tak długo aż wróci DB do TV
Pozdrawiam wszystkich młodych fanów Dragon Ball tych których omineła frajda oberrzenie tego anime w TV
Mpc
Re: Re:
nie gt nie był taki fajny ale zwykły dragona oglądałem do 19 odcinka i nie mam czasu dalej a jak bendzie na telewizji to też moge uciec z lekcji dla tej bajki <33 :D i gt miałem mojego wójka co jest Mega Fanem dragon balla ponieważ nie miałem neta i kablówki teraz bende na mojej plazmie dragon ball oglądać
Powrót anime !!!!!
oczywiscie chcialbym wersje uncut po angielsku/japonsku, a ze krew i erotyka to np po godz 21. ;0
a za dnia cenzurowana wersja
| This discussion has been closed. |
asd