Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Jakiś jełop pod mój nick się podszywał. Ja lubię DB ty parszywa mateuszkowa gnido! Lecz uważam że pisanie petycji o przywrócenie jej do TV jest idiotyczne skoro całość jest za free w internecie. Zresztą nie oglądam od dawna telewizji. To przeżytek.
A widzisz maq mateuszek lubi podszywać sie pod nie swoje nicki jak mój i twój i wypepisywać głupoty . I masz racje że jest parszywą gnidą. Zależy dla kogo oglądanie tv jest przeżytkiem są ludzie którzy lubią tv oglądać . Czasem oglądam jak jest coś ciekawego lecz generalnie siedze w necie i oglądam .
sory chciałem napisać wypisywać a nie wypeisywać pomyliłem sie . Masz prawo tak uważać petycja jest idiotycznym pomysłem skoro mozna obejrzeć db w necie . Lecz są ludzie jak ja którzy czekają na powrót tej legendy do tv by na nowo poczuć tą magie jak kiedyś .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
sam szukaj pracy . Nie widzisz ze toczy sie walka o powrót db do tv ??
oooooooooooo widocznie sportowcy są fanami dragon balla jak my .
Fani db jednoczmy sie niech stacja tv 4 przywróci nasze dzieciństwo do tv !!!!!!!
Mateuszek chyba wreszcie sie uspokoił i sie nie wymądza jak kilka komentarzy wcześniej okaze sie co ta parszywa gnida wymysli .
son goku wracaj !!!
ponadczasowa legendo wróć do tv
brawo !! niech podpisy rosną a pewnego dnia nasze dzieciństwo wróci do tv !!
| This discussion has been closed. |