Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Nazywasz goku ssj5 tępym idiotą ?!!!!! to co powiedziałeś jest wulgarne i obrazliwe !!! Mój krewny wierzy głęboko w powrót anime i ja razem z nim . I powiem ci jedno zamilcz szczylu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od kąd poparłes Mateuszka masz pustke w głowie . Lepiej zajmij sie swymi sprawami i nie pisz swoich pozbawionych sensu komentarzy . To nie jest forum publiczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wbij to do swojej pustej łepetyny !!! Idz i sie spotkaj z tym debilem Mateuszkiem jesteś idiotą jego pokroju Jedyrś skończonym chamem . Siedzisz cały dzień przed tv pijesz piwo i w fotelu pierdzisz !!!!!
do krewnego
nie przejmuj sie goku ssj5 gostek jest pseudofanem db jak Mateuszek polubił bzdury tv jego komentarze są pozbawione sensu logitrznego i jest totalnym przygłupem .
DB dobra muza
gostek nie wiem czy zważyłeś ale Mateuszek od dawna tu nie zagląda . Przez takich jak ty pseudofanów db petycja jest zniszczona włazinie tu i piepszycie i piszecie pozbawione sensu logitrznego komentarze i daruj sobie swe rady wsadz je sobie w cztery litery . Jesteś debilem . Mój krewny zgłosił juz twój komentarz jako nawołujący do nienawiści i skontaktował sie z autorem petycji .
to nie jest forum publiczne to jest forum o db !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Stałes sie gostek psyhitrznie chory lecz sie na głowe . My prawdziwi fani db nigdy nie zrezygnujemy z powrotu o nasze anime do tv !!!!
pseudo fani db jak ty gostek zniszczyli petycje włazicie tu i pieprzycie i piszecie pozbawione sensu logicznego komentarze .
This comment has been removed by the person who wrote it.
sam jesteś dzieckiem gostek o tego jesteś psychitrzny lepiej na głowę sie przebadaj jesli miała bym takiego chłopaka jak ty to bym z tobą zerwała na tychmiast i dała bym ci ostro w trwarz
zachowujesz sie wulgarnie i obrażasz nie dziwie sie goku ssj5 że jest podirytowany po rozmowie z takim wrednym typem jak ty . Nazwałes mojego krewnego że jest uposledzony psyhitrznie a tak naprawde to ty nim jesteś . Wbij sobie do łba że to nie jest forum publiczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapamiętaj sobie że to przez ciebie i Mateuszkka petycja jest zniszczona ty wredny skończony chamie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ty sam spierdalaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś tępym idiotą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak mam cie za idiote od kąd poparłes tego wrednego typa Mateuszka przestań udawać jasnowidza . Mało brakowało a na mego krewnego miałbys z Mateuszkiem negatywny wpływ ale teraz bede przesiadywała i pilnowac petycji zeby takie chamy i prostaki jak ty tutaj nie wchodzili .
olej tego kretyna brawurka gostek ma pustkę w głowie i nie irytuj sie szka czasu na gatke z takim debilem pseudofani db jak gostek petycje zniszczyli
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Raczej nastąpił wielki powrót totalnego idioty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie jesteś żadnym bohaterem tylko zwykłym totalnym zerem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I przestań wreszcie czepiać sie mojego krewnego ty skończony ośle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez sie głupoty takie że słów brak !!!!!!!!!!!! . Nikogo nie obchodzi przyczyna twojej nieobecnosci !!!!!!!!!!!!!!!!!! My tez mamy cie gdzieś . Zniszczyłeś tą petycje swoimi totalnymi pozbawionymi sensu logitrznymi komentarzami . I przestań do cholery jasnej udzielać swe rady goku ssj5 miał racje co do ciebie jesteś maminsynkiem i idiotą przyznaje mu racje w 100 % . Znowu udostepniłes dla kogoś tą strone totalny idioto
| This discussion has been closed. |