Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
nie zamieniać petycji w forum publiczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To nie jest miejsce na takie komentarze . Jesli do tego dązycie to macie zle w głowach . Nie zamierzam wdawać sie z wami w żadną dyskusje . Te komentarze nie są forum publicznym !!!!!!!!!!!!!!!!! . To że wy zwątpiliscie w powrót legendy db nie oznacza wcale żebyscie trutaj wchodzili i pisali swoje pozbawione sensu logitrznego komentarze !!!!!! To nie jest portal randkowy !!!!!!!!!!!!
nie zamieniać petycji w forum publiczne ani w portal randkowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zamierzam wdać sie w dyskusje . Pewnie jakiś idiota lub jakaś nastolatka tu wszedł \ weszła ale to przegiecie zeby podszywac sie pod nick mojej krewnej . Nie zamierzam wdac sie w dyskusje ani sie sprowokować
nie zamierzam z gówniarzerią dyskutować to nie jest portal randkowy ani forum publiczne żeby pisać takie głupie komentarze . Jesli nadal bedziecie pisac takie komentarze bo myslicie ze to portal randkowy to konsekwencje was spotkają .
Jakie cwaniaku? Będę co mi się podoba, jestem dorosły. Ta petycja już rok temu przestała mieć sens. Zobacz na statystyki.
do Kazimierz ; Sory kolego ale jakaś gówniarzeria weszła tutaj i zamienia komentarze w portal randkowy i trudno mi zapanować nad emocjami nie wdaje sie w dyskusje .
skoro ta petycja straciła sens to po cholerę tu wchodzicie ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to jedyne pytanie jakie wam zadam i wiecej nie dyskutuje .
zdaje sie ze zadałem wam pytanie i czekam na odpowiedz powturze jeszcze raz ; Skoro według was ta petycja straciła sens , To pocholere tu wchodzicie ?!!!!! To nie jest portal randkowy ani forum publiczne !!!!!!!!!!!
nie powinienem takich słów używać jak gówniarzeria ale wiem że te komentarze nie są miejscem na takie teksty . Ale nie mogłem zapanować nad emocjami użyłem nicku prawdziwy numer 5 orginał żeby te dzieciaki nie podpatrzyły sie pod mój nick .
Re:
przepraszam za to słowo gówniarzeria ale nie chciałem zeby ta petycja została zniszczona juz część komentarzy została zamieniona w forum publiczne a teraz komentarze były zamieniane w portal randkowy .
| This discussion has been closed. |