Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Roman .K
prosimy bardzo o znowienia emisji dragon balla :D XD:) pozdrawiamy całą telewizję polską
Re:
czy ty nie rozumiesz ???? Nie kazdy lubi oglądać db w internecie są tacy którzy czekają na powrót anime do tv jak ja np więc nie przesyłaj stron
Temat
Re: Temat
pomyliłeś petycje tutaj nie ma ani słowa na temat tego koncertu tutaj toczy sie walka o pwrót anime dn do tv . Rozumiesz ??
Re: Re: Temat
sory za bład chciałem napicać db a nie dn wszystko przez pośpiech
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: POST SUAREZA
DO UZYTKOWNIKA GOSC W TEMACIE INAZUMA ELEVEN W CARTOON NETWORK NAPISALEM NIE UZYWAJ WULGARYZMOW TO SAMO MOGLBYM CI NAPISAC W TYM TEMACIE A WIEC NIE PRZEKLINAJ
Re: POST GOSCIA
NIE PRZEKLINAJ TO NAPISalem suarezowi w osobnym poscie to samo moglbym ci teraz napisac a wiec nie przeklinaj
dalej podpisywać !! DB kiedyś napewno wróci !!
db na zawsze !!!!!!!! To anime jest nieśmiertelne !!! Trzeba nowemu pokoleniu pokazać to cudowne anime aby przekonali sie na czym my dorastaliśmy i jak wiele nas nauczyło .
poparcie petycji jest za małe żeby staje przekonać . Co gorsza część komenatrzy została zamieniona w forum publiczne w dyskusje o niczym i na tamtych stronach Mateuszek udawał mądrego pózniej jacyś ludzie przesyłali strony o fałszywych nagrodach za darmo następnie jakaś gówniarzeria wlazła tutaj i chciała zamienić petycje w portal randkowy kłopot jest w cały w tym że ktoś rozpuscił plotke że wystarczy 25 tysiecy podpisów i db powróci a przecież stacja o tym decyduje . I dlatego jest zwlekanie z powtotem anime . Ja nadzieji nie zamierzam stracić wierze głęboko że sie to uda .
Re:
znowu czynasz udawać mądrego ??!!! Przyjmij do wiadomości że nie zamierzam z tąd odejść !!! Przestań wreszcie narzucać mi swoje zdanie !!! To jest moja sprawa że tu zaglądam !!! Nie zamierzam tracić nadziei i nigdy jej nie strace . Ta petycja jest częściowo przez ciebie zniszczona !!!
| This discussion has been closed. |