Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
powrót najlepszego anime
:)
& love dragonball
kocham db !!!!!!!!!!!!
te wszystkie seriale animowane które są puszczane w tv to są śmieci w odrodzeniu od db . Niech db wróci !!!!!!!!!!!!!! Z radością obejrze db od nowa najwspanialsze anime świata .
Re:
Mojego syna zaraziłem Dragon Ballem w tym roku. Ma 8 lat i każdy odcinek ( online niestety w bardzo kiepskiej jakości + buforowanie ) ogląda z otwartą buzią (jak zahipnotyzowany :)) trzymając kciuki, za bohaterów, szczególnie Son Goku :)
Chwali się w szkole, że super "bajkę" ogląda, ale jego koledzy NIESTETY nie mają pojęcia co to jest DB i oglądają jakieś d**erele na CN albo Mini Mini.... DLATEGO ZARAŹMY NASZE DZIECI tak wspaniałą "bajką"
DB przekazał mi wiele będąc dzieckiem. Zrozumiałem jak ważne są starania i determinacja, żeby "coś" osiągnąć i że nie liczą się wyłącznie ostateczne sukcesy, tylko chcęci i motywacja.
Re:
Dokładnie masz rację. Za niedługo do kin wchodzi "Dragon Ball Z Battle of Gods" ( mam nadzieję, że się nie rozczaruję jak kinówką Dragon Ball Ewolution ) i jeśli będzie mieć premierę w Polsce, to cała Saga DB przyciagnie uwagę i stare DB DBZ i DBGT może się okazać hitem, bo każdy kto obejrzy nową kinówkę, będzie też chciał oglądnąć DB zwłaszcza jeśli nigdy tego nie oglądał i na bank ci co kochają to anime, będą chcieli sobie "odświerzyć"pamięć :)
Więc TV4 spieszcie się :)
dragon bal jest głupi
Re: dragon bal jest głupi
#462: anty-fan dragon balla czy jakoś tam. - dragon bal jest głupi
po 1 mądralo Dragon ball wychował wiele pokoleń i wyrosło na porządnych ludzi . Po 2 db bawi i uczy . A po 3 db jest najwspanialszym anime na swiecie i nie ma lepszego anime od db . A po 4 Db przypomina fanów jak ja najwspanialsze lata dzieciństwa . Mósisz być fanem narruto więc z tąd znikaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
Powrót db !!!!!!!!!!!!!