Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the author of the petition.
Dragonball
ps. musicie reklamować ten link na fejsie itp.
co do stacji to na pewno by zarobili jeszcze teraz się głośno zrobiło o tym nowym projekcie db 2013
Dragon Ball poznałem w wieku 5 lat. Zacząłem niestety od DBZ. Wtedy jeszcze wyświetlany był w programie RTL7. Potem rozpocząłem przygodę z DBGT. Co roku poświęcam czas w którym muszę obejrzeć całą sagę. Niestety nie jest możliwe by oglądać w telewizorze, a oglądanie online nie ma tej samej "magii" jaka była kiedyś. Nie jeden z nas chciałby znów wyruszyć przeciw złu jakie stwarzali niegdyś Piccolo, Raditz, Vegeta, Nappa, Freeze, Cell. Zobaczmy jeszcze raz jak Goku i jego rodzina wraz z przyjaciółmi walczą by na świecie nie było zła i przestępczości.
Pozdrówki wiernym fanom ;)
Dragonball/DBZ i GT
Re: Dragonball/DBZ i GT
#71: Retired-Otaku - Dragonball/DBZ i GT Bardzo ważnym argumentem przemawiającym za wymierną korzyścią dla stacji emitujących to anime, jest niezaprzeczalny fakt iż posiada ono również świetną markę merchandisową. Dzięki emisji tej kreskówki, podmioty takie jak m.in.Chio Chips, czy Unilever wypuszczały na rynek edycje z gadżetami DB, a wiadomo - sprzedaż/reklamy - tym żyje współczesna telewizja. Panowie dyrektorzy programowi - chcecie przyciągnąć sponsorów/inwestorów sprawcie by KA-ME-HA-ME-HA! Znów było rozpoznawalne.
DragonBall był w Polsce ewenementem, który wywołał zwiększony popyt na wszystko co z produkcją się wiąże. Wspomniane gadżety, internetowe serwisy fanów, fora wielbicieli, konwenty, zjazdy...
To jest mój osobisty apel do nadawców - weźcie go proszę pod uwagę. Chcecie produktu, który odciągnie ludzi od Internetu i zwiększy wasz obrót reklamami - oto i macie swoje perpetuum mobile.
Re:
Popieram. Istnieje obecnie niezagospodarowana nisza na bloki tematyczne typu pamiętnych "odjazdowych kreskówek", które niesamowicie się sprawdziły. Po co kombinować, skoro w czasie antenowym od 15tej do 18tej - TV4 mogłoby stać się zdecydowanym liderem, gdyby zdecydowało się na emisję ww.bloku ze sztandarowymi "Smoczymi Kulami"? Go Go TV 4!:) A jeśli nie TV4, to mamy przecież 3 multiplexy, w tym dwa z dosyć niezłym pokryciem kraju, a tam świeżynki typu Puls2, młode stacje. Które mogłyby wykorzystac DB do promocji swojego kanału. Nadawcy - Teraz Wasza KOLEJ!
Re:
Stara, nie znaczy gorsza. DB i Saint Seiya rysowane w latach osiemdziesiątych, że o Załodze G, czy Daimosie nie wspomnę, bo to dopiero "starocie". To, że jakaś produkcja jest stara nie znaczy że jest do luftu. Proponuję porównać twory starego i nowego Disneya. Co jest lepsze? Poproszę o konkretne przykłady.
Dziękuję i pozdrawiam.
Dragon Ball 4ever <3
| This discussion has been closed. |