Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: powrót anime
Tom nie wiem czy wiesz ale stacji zalezy wyłącznie na oglądalności sądze ze podpisy mószą wzrosnąć do 50 tysięcy lub 100 tysięcy i to bedzie chyba szansa ze db wróci po latach.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: db w tv
Tom spokojnie moge sie mylić przeciez jesli chodzi o 50 tysięcy podpisów lub 100 tysięcy podpisów . Stacja o wszystkim decyduje i codziennie sprawdzają podpisy w petycji widocznie nie podjeli jeszcze decyzjii czy db bedzie puszczony. Ja takze zaczynam sie niecierpliwić i to mocno czemu db nie jest puszczany . A jak stacja jest otwarta na puszczenie emisjii to mam nadzieje ze nie wywiodą nas fanów w pole.
dziwni fani db
Wiem ze morze być to dziwne ale nie którzy fani db uważają ze jak wszystkie odcinki można obejrzeć w internecie to nie ma sensu by oglądać w telewizji powiedzieli mi coś takiego ; Nikt normalny w erze internetu nie ogląda telewizji . I mam wątpliwości czy ci ludzie mogą się nazywać fanami db . Ja zaczynam sie niecierpliwić i to mocno czemu db nie jest puszczony .
PULS TV
Nie wiem czy moze nie dowiadywaliscie sie czy by puls tv nie chciał puścić Dragon balla :), prosilbym o odpowiedz czy jzu byl ten temat poruszany, super by bylo gdyby puls tv sie zgodzil a w swieta by puszczal kinowki :D
nowy dragon ball
Na YouTube jest nowy odcinek dragon balla o nazwie dragon ball absalon akcja ma miejsce po zakończeniu DB GT . obejrzyjcie ten odcinek powinien wam się spodobać ja oglądałem i mi sie podobał . Jest to fanowsaka kontunuacja.
Re: powrót anime
Fajnie będzie zobaczyć db ponownie nie moge sie doczekac kiedy db wróci po latach
Re:
Oby nadali 16:9, z oruginalnym dźwiękiem (jap), bez reklam w trakcie emisji.
Re: db w telewizji
Zgadzam sie z tobą Shira DB DBZ I DB GT są najlepsze i inne seriale animowane do dragon balla do pięt nie dorastają . Dragon ball rządzi !!!!!!!!
Re:
widocznie stacja jeszcze sie nie zdecydowała czy puscic db choc ja tez zaczynam sie mocno niecierpliwic czy db bedzie w tv
| This discussion has been closed. |