Petycjeonline.com

PETYCJA O UNIEWINNIENIE SKAZANEGO ''ADAMA DUDAŁY Z WARSZAWY"

Skontaktuj się z autorem petycji

Ev#51 Dec 06, 2012, 21:07
Taka jest Sprawiedliwość w naszym państwie. Nie zwarzają na to czy ludzie są winni czy tez nie. Najlepiej Walczyć o wolnośc niewinnych ludzi.
Gość#52 Dec 07, 2012, 02:56
syf po całości to jest właśnie to co funduje nam ministerstwo sprawiedliwości
Gość#53 Dec 07, 2012, 02:58
jebać system jp jp na 100%
michal0297#54 Dec 12, 2012, 00:03

HWDP

Jebać policję, tylko Bóg może nas sądzić!
Gość#55 Dec 16, 2012, 19:14
taki mamy włsanie wymiar sprawiedliwości !!wypuścić niewinnego !!!!
Gość#56 Dec 23, 2012, 20:36
w Polsce za duzo jest skazanych na darmo lub na podstawie jakiś wymysłów trzeba cos z tym zrobić konkretne dowody się powniny liczyc
MARZENA#57 Dec 23, 2012, 22:02
SEN SPĘDZA MI Z POWIEK NA SAMĄ MYŚL JAK MOŻNA SKAZAĆ NIEWINNEGO CZŁOWIEKA NA 25 LAT WIĘZIENIA !!! JAK SKAZANO ADAMA DUDAŁA.
MYŚLĘ, ŻE W KOŃCU NA TYM ŚWIECIE STANIE SIĘ ZADOŚĆ SPRAWIEDLIWOŚCI I W KOŃCU NIEWINNY CZŁOWIEK ZNAJDZIE SIĘ SZYBKO NA WOLNOŚCI !!!
Gość#58 Dec 24, 2012, 01:52
ta petycje na nie wazy sie los mojego znajomego ktory zostal skazany na 25lat Adam D. on jest nie winny!!!
szczu#59 Dec 26, 2012, 11:06
Dajcie jakies informację jak ruszy się coś w tej sprawie.
Pozdrawiam,życzę powodzonka!!!!
Gość#60 Dec 28, 2012, 00:01
W tym kraju musi rządzić sprawiedliwość
Gość#61 Dec 28, 2012, 11:42
Trzymam kciuki za wyjaśnienie tej sprawy.
dori#62 Jan 11, 2013, 21:38

pomużcie

ludzie wchodzcie i dodawajcie petycje reklamową pomużcie temu zajebistemu człowiekowi i jego rodzinie kturej wspułczuje tyle krzywdy kapuś jeban..y wyżądził
Lamota#63 Jan 11, 2013, 21:43
HWDP i Kapusiom podpisujcie petycje zajebistemu ziomusiowi
dorka#64 Jan 11, 2013, 22:30

Re:

#1: -

trzymam kciuki Adam

WestWchod#65 Jan 12, 2013, 19:59
Polska dziwny kraj pełen debili i krętaczy (m.in. nasza "władza"). Uważam, że trzeba tępić takich urzędników.
Dlatego popieram
antyubek#66 Feb 07, 2013, 00:21

Wszyscy w Polsce o tym wiedzą- ubecja rządzi!

Wasze wpisy tylko potwierdzają i dowodzą temu, że ubeckie bydło rozpanoszyło się w Polsce, która to bydło miała wysadzic za burtę tak historii jak i demokracji. Ale ubeckie bydło jest przecież potrzebne, skoro ubeckie bydło aby nie wypaść za burtę jest w stanie zrobić wszystko, łącznie ze stalinowskimi mordami sądowymi. To bydło , zapewniło sobie samokontrolę i jest teraz państwem w państwie, za parawanem niezależności, niezawisłości i odrębności władzy, nad która nikt nie panuje i właśnie o to chodzi. Dla zbydlęcenia nie robi różnicy komu i za co niszczy życie, skoro posiada zdegenerowany kryminalny kręgosłup. Ta sitwa, wzajemnie skorumpowana nie widzi najmniejszej różnicy pomiędzy demokracją a stalinizmem- i to jest ich problem bandytów opłacanych z Naszych podatków, bandytów kryminalistów, którym za sądowe mordy grożą kraty w faktycznie demokratycznym państwie natomiast w państwie bezprawia nic kryminalistom nie grozi, skoro kryminalistów kontrolują kryminaliści.
antyubek#67 Feb 07, 2013, 00:47

zarzuty wobec stachanowców fabrykujących fikcyjne procesy- masz w banku więzienie dla siebie

Jeśli jako prawy obywatel masz czelność podnieść fałsz i przestępstwa kryminalne kryminalistów z policji, prokuratury i sądu, wyrok skazujący masz jak w banku. Wykazanie łamani apraw kryminalistom na urzędniczych stołkach to droga na szafot a każde postępowanie, w którym naiwny obywatel podnosi kwestię zbydlecenia urzędników, sprawe ma przegraną jak w szwajcerskim banku- nawet adwokat nie pomoże- to samo środowisko
Gość#69 Feb 17, 2013, 13:34
Ostatnio znalazłem się w podobnej sytuacji dzięki
Bogu trafiłem na rozsądny Sąd.Bezduszność głupota
lenistwo,niekompetencja i sam jeszcze nie wiem co
policji i prokuratury mnie poraziła .
Jestem w stanie uwierzyć we wszystko,naoglądałem się przez kilka lat mojego procesu na różne cuda,i wiem że wszystko jest możliwe.Znam i rozumiem odczucia osoby niesłusznie oskarżonej.
Miałem szczęście i zostałem uniewinniony ,a za koszmar jaki przeszedłem mimo moich skarg nikt nie przyznał się do błędu i nikt mnie nie przeprosił.
Życzę wszystkiego dobrego .powrotu na wolność i powodzenia.
Staś#70 Mar 06, 2013, 21:55

UE

Jak wiadomo, jesteśmy w Unii Europejskiej, prawda? A jako obywatele tejże Uni mamy prawo do składania wniosków to przeróżnych trybunałów! Uważam, że warto byłoby skontaktować się np. z Europejskim Trybunałem Praw Człowieka, lub kimś o podobnej, międzynarodowej sile sprawczej.
Gość#71 Apr 08, 2013, 05:43
NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI W TYM KRAJU CO TO SĄ TE CAŁE CBŚ PROKURATURA TO TEŻ LUDZIE PRZYNAJMNIEJ TAK POWINNO BYĆ KTÓRZY SĄ OMYLNI ALE ONI SĄ SKORUMPOWANI I MUSZĄ MIEĆ WYNIKI NIE WAZNE JAK NAWET KOSZTEM INNYCH
Gość#72 Apr 16, 2013, 21:29

Re:

#12: gość -

Sedziowe powinni odsiadywac wyroki dozywocia  za takie przestepstwa Kraj rzadzony przez dziwki i zlodziei

Gość#73 Apr 16, 2013, 21:37

Re: UE

#70: Staś - UE

Kolejne lata oczekiwania na tzw procedury czytanie zaklamanych dokumentacji i odpowiadanie  na nie gotowymi szablonami Bez podwazenia dokumnentacji i materialu dowodowego chyba nie wiele mozna zdzialac

Gość#74 May 02, 2013, 22:10
Trybunał stanu i kara śmierci dla prześladowań Polaków we własnym kraju. Ktoś celowo niszczy naród, masowo wsadzając do więzienia niewinnych ludzi. Takich przypadków są tysiące. http://www.aferyibezprawie.org/ Tutaj można uzyskać pomoc.
Gość#75 May 29, 2013, 18:37
Niesprawiedliwosc.