Stop bezprawnym badaniom w RODK
Skontaktuj się z autorem petycji
Popieram
http://tata.strefa.pl/rodk/rodk.htm
Jeden wielki koszmar.
Re: nie idzcie do RODK !
#14: Jurek - nie idzcie do RODK !
Szanowny kolega ma rację ja z żoną prowadzimy rodzinę zastępczą dla siostrzeńca.Mamy własne dziecko .Od pewnego czasu borykałem się z rodziną biologiczną która zamiast starać się o odzyskanie praw rodzicielskich pisała na mnie skargi i na COR.Tylko dlatego że chcieli odzyskać prawa rodzicielskie.Mająć dość bycia czarną owcą w rodzinie bo byłem wrogiem numer 1,postanowiłem choć nie było łatwo zrezygnować z rodziny zastępczej.I tu nagle zaczeło się najgorsze,Wpadła z wizytą do mieszkania w którym miałem robić remont.Wtym okresie mieszkaliśmy u mojej matki,ale kuratorki nie przekonało to stwierdzenie i napisałe pismo o pozbawienie nas praw rodzicielskich.Badania w RODK wykazały że ja i moja żona jesteśmy nieudolni i niezaradni. alkocholicy.Jeśli powiedziałem że wypiłem 2 Piwa w sobotę to odrazu zrobili mnie alkocholikiem i wysyłają na konsultację do poradni leczenia uzależnień.Niedługo wcisną mi chorobę aichajmera mająć 30 lat.Bym zapomniał badania były robione w Lublinie
koszmar
prawa wolności obywatela, nieposzanowaniu więzi
rodzicielskiej, niejednokrotnie pogwałceniu tych praw. Sylwia Richter
Jestem za zlikwidowaniem badań RODK dlatego,że po wydaniu ich opinii do dziś mam ograniczone prawa do własnych dzieci. Zaznaczam, iż popełniono wprost przestępstwo - dzieci powierzono ojcu z chorobą alkoholową i po kilku próbach samobójczych, co jest udokumentowane w aktach sprawy sądowej. Dzieci są manipulowane przez ich ojca i wrogo nastawiane do mnie. Mija czas, ich dzieciństwo zostało bardzo narażone na niepotrzebne traumy. Dzieci zostały rygorystycznie podporządkowane ojcu, a do mnie mają pretensje dlaczego ja na to pozwalam....a ja mam pretensje do wyniku tych opinii, do Sądu. Szukam sprawiedliwości w tym kraju, obecnie bezskutecznie. Sytuacja zmusiła mnie do studiowania prawa polskiego, wątków psychologiczno - pedagogicznych. Wygląda na to, że prawo jest, ale...nie dla wszystkich. Apeluję do pokrzywdzonych wynikami tych badań - zrzeszmy się i nie pozwólmy niszczyć dzieciństwa naszych ukochanych dzieci. Chętnie stanę na czele takiej rebelii: Pozdrawiam, Sylwia Richter tel : 511 931 685
A może Stowarzyszenie poszkodowanych przez RODK
Tylko z kąd wziąść na to fundusze?
Opinie także OAO są manipulowane.
to ,jest horror,w jaki sposób odbywają się takie badania.dziecko nie chce a mimo,to wykorzystuje się je do nie wiadomo czego.....naraża na stres,a Sądy po prostu ułatwiają sobie pracę ,,,skandal ,aby tylko nie zażalić wyroku ,więc wynajdują Rodek w którym pracują osoby stronnicze,np lekarz który znał byłego konkubenta,mimo uwag iż jest stronniczy ,z pretensjami zwracał sie do mnie iż znają się tylko z wizyt prywatnych u byłego konkubenta siostry....której leczył dzieci ,lekarz ten w rodek kontynuował badanie mimo ze dziecko nie chciało ,i mimo iż powinien sam zrezygnować z uwagi iż zna konkubenta ....pisze w protokole przebieg leczenia dziecka i podważa innego lekarza,skandal.Co to jest ten rodek i jaka wyrocznią ,tylko czego ...taka nasza Polska jak widac
sfeminizowany zawód psychologów w tych ośrodkach nie daje szans na obiektywizm względem ojców
dno
TAK SAMO W SOSNOWCU! KPINA I MARNOWANIE NASZYCH PODATKÓW!
#15: ofiara ufności RODK W-wa Sienna - Re:
są nieprofesjonalne, stronnicze, wścibskie i marnują pieniądze podatników BEZKARNIE! Tam powinna wejśc prokuratura albo inny organ (CBA)
Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje
#9: Ewa po przejściach - Sędzia żąda - RODK wykonuje
To samo jest w RODK w Szczecinie...badanie tam,nie przypominało badania!Wszystko wyglądało tak,jakby według wcześniej ustalonego scenarusza!
Re: RODK - wstyd, że coś takiego istnieje w XXI w
#12: maciek - RODK - wstyd, że coś takiego istnieje w XXI w
Prawda...dokładnie tak tam jest!
Re: nie idzcie do RODK !
#14: Jurek - nie idzcie do RODK !
Dokładnie takie samo odczucie mam po tych pseudo "badaniach"...gdybym wiedziała,jak to naprawdę wygląda,napewno bym tam nie poszła!Dziecko i Jego dobro było tam najmniej ważne...
Re: całkowicie się zgadzam, ze ta instytucja ZAGRAZA prawidłowemu rozwojowi dziecka. miałam takie b
RADA
| This discussion has been closed. |
Zlikwidować !
Moja rodzina i dzieci zostały skrzywdzone przez opinię jakiś obcych kobiet.