Dymisja trenera Anastassiego
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: Do osoby która stworzyła tę petycję.
#91: Kibic- Klaudia. - Do osoby która stworzyła tę petycję.
Dobrze napisane, w pełni się z tobą zgadzam ! :D
wiesz co? szkoda mi Cię .. to jest żenujące, ta petycja.
To, że przegraliśmy kilka meczy i odpadliśmy z Ligi Światowej to nie jest jeszcze koniec świata. Z wyników badań naszych siatkarzy wyszło, że są przetrenowani. Prawdziwy kibic nie podpisze się pod takim gównem jak to, co to wgl ma znaczyć? Myślisz, że coś zmienisz? Andrea jest jednym z najlepszych trenerów na świecie, za Jego kadencji zdobyliśmy medal na Pucharze Świata w 2011 roku, medal na ME, złoto Ligi Światowej.. a Ty śmiesz mówić o dymisji? TU SIĘ JEBNIJ!
petycja
Dysmisja
Hejt dla sezonowców
Re: Re: Petycja
jestem ciekawa jak ty byś ich trenował obstawiam, że nawet piłki by nie umieli odbijać wszyscy mówią cytuje ,,nawet ja bym ich lepiej trenował" a to gówno prawda nik ich lepiej nie wytrenuje widać, jakich mamy kibiców w polsce normalnie ręce opadają ja w nich wierze i caly czas będe ich wspierala choć ich wyzywałam i wyklinałam to kocham ich jak rodzinę i naszego trenera też i jak tylko uslysze, że wyrzucili trenera to będzie źle nie tylko ztymi co to coś podpisali
MAMY PEWNE RACHUNKI DO WYRÓWNANIA!!!
Idiots, idiots everywhere.
Petycja
Sezonowcy :)
PS. Polecam Ci przeczytanie biografii Andrei Anastasiego. Najpierw się doedukuj, dopiero potem twórz petycję.
PS 2 . Zaopatrz się też w Wielki Słownik Ortograficzny lub wróć do pierwszej klasy podstawówki - tam nauczą Cię, że imiona i nazwiska piszemy WIELKĄ literą :)
PS 3. Nie waż się nazwać kibicem, ty głąbie i sezonowcu :)
Pozdrawiam i raczej (nie)miłego dnia.
Re: Petycja
Głupota ! Po słabszym okresie gry już chcecie dymisji trenera ? Każda drużyna ma słabszy okres. To jest dobry trener i wie co robi. Pokazał nam już nie raz, że potrafi dobrze przygotować naszych chłopaków i odnieść z nimi sukces. Głównym założeniem jest na ten rok są ME. Ciężko jest przygotować na 2 imprezy szczyty formy, więc Andrea Anastasi bardziej nastawił się na ME, które są ważniejsze, ponieważ w tamtym roku zdobyliśmy już złoto w LŚ.
| This discussion has been closed. |