Budowa Cmentarza dla Zwierząt na terenie Krakowa
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Maly polak ma racje
#9: Normalny - Maly polak ma racje
Kto nie miał zwierzęcia ten nigdy tego nie zrozumie. To są ,,nasi bracia mniejsi ,, jak mówił św. Franciszek patron zwierząt. Oświecę Cię bo 4 pażdziernka są odprawiane Msze św. dla właścicieli i ich czworonogów.Wiecej empatii i serca życzę
Zdecydowanie powinien powstać :) Skoro Ropczyce takowy posiadają to Kraków tym bardziej powinien. Przecież nasze czworonogi to,,nasi bracia mniejsi ,, jak mówił św. Franciszek.
W Krakowie XXI wieku brakuje miejsca, nawet w formie parku, gdzie można pożegnać i pamiętać o Naszych Braciach Mniejszych, ukochanych Domownikach i długoletnich Przyajciołach
Chociaż jestem z innego miasta, to się podpisuje, bo może i ja kiedyś będę potrzebowała takiego miejsca dla swojego pupila.
Re: pfff
a malo idzie na te domy dziecka po 3tysie na 1 dziecko i dalej mało!!! jak ci malo to sam zrób swoją inicjatywę adoptuj dzieci zrób coś a nie krytkuj !!!!!! paranoja ciekawe że jak chodzi o zwierzaki to zawsze jest jakaś menda co na dzieci kasę wyłudza podjudza do nienawiści wysmiewa to świedczy tylko o twoim ciamniactwie , nigdy nie słyszałem żeby przy zbiórce pieniędzy czy jaiejs innej inicjatywie na dzieci ktoś pierdzielił że lepiej na zwierzaki dać a wiesz dlaczego bo ludzie ktorzy kochają zwirzeta mają więcej empatii i więcej pomagają nawet ludziom niż tacy jak ty nieroby wiecznie roszczeniowe i nienawidzace wszystkiego!!! spadaj mendo społeczna
Re: Maly polak ma racje
#9: Normalny - Maly polak ma racje
tak tak jaki se jeszcze login wymyslisz mały polaku :D żałosne baahahahhaha
| This discussion has been closed. |