Cyrk bez zwierząt w Rybniku!
Skontaktuj się z autorem petycji
Moda na cyrki bez zwierząt, wynika chyba z ignorancji, i nieznajomości realiów.
Zwierzęta w cyrku mają lepszą opiekę niż 90% ludzi.
Prosa kalkulacja. wyszkolony słoń kosztuje 400tys euro. Kto pozwoliłby żeby działo mu się coś złego?
Zwierzeta w cyrkach mają najlepszą opieke weterynaryjną, więc proszę ludzie nie gadajcie pierdół.
Re:
Pisanie o "modzie" na cyrki bez zwierząt i o tym, że zwierzęta nie cierpią w cyrkach wynika chyba z totalnej ignorancji, niewiedzy i nieznajomości realiów... Proszę najpierw gruntownie zgłębić temat a POTEM krytykować...
Popieprzyło was doszczętnie !!!
Niechce żeby te biedne zwierzęta cierpiały. Przecież to jest takie smutne :( ja zdecydowanie jestem za cyrkiem bez zwierząt ponieważ gdy my się bawimy to zwierzęta cierpią :( :( :'(
Re:
ok... skoro tak uważasz to może ciebie zamkniemy w klatce i będziesz miał opiekę weterynaryjna ale spać będziesz tam gdzie spisz. po za tym wiesz jak się tresuje słonie chociażby? nie wiesz o czym piszesz to nie pisz bo tylko się ośmieszasz
Re: Re:
Każdy, kto umie korzystać z daru natury jakim jest mózg wie, że miejsce zwierząt nie jest w klatkach.
Re: Re:
pracowałem w cyrku dość długo;) serio masz większe doświadczenie?
Re: Re: Re:
Pracowałeś w cyrku - ok, ale rozumiem, że jesteś weterynarzem, behawiorystą, zoologiem albo chociaż biologiem, że uważasz się za eksperta od zwierząt?
| This discussion has been closed. |