Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
ocenajcie i zaznaczajcie lubie to!
lajkucjcie oceniajcie i zaznaczajcie lubie to!
bo wszyscy walcyzmy razem o DBZ!
http://kwejk.pl/obrazek/1406153/dragon-ball-w-tv4-petycja.html
Re:
no włośnie nie TVN 7
oni napiosali że plotki które owią że bedą emitować DB
Są fałszywe !
My prośmy stacje TV4 o wyemitowanie DRAGON BALLA
RE:
Co może ci z Tv4 myślą że uzbieramy tych podpisów 100 tysięcy.? ;/
Na prawdę to anime da tv4 wielką oglądalność.!
Po co komu te telenowele.?
Mam już po dziurki w nosie tych telenowel...wystarczy żę TVP 1 puszcza Modę Na Sukces -.-
Po co komu Słoneczny Patrol.?
To już jest tak stary serial i tak nudny że już się wszystkiego odechciewa.
Owszem DB też nie jest pierwszej młodości , ale to było by coś nowego , coś co nauczy młode pokolenie przyjaźni , wytrwałości , waleczności , szczerości , uczciwości itp..!
Dragon ball naucza.!Zrozumcie to w końcu jesteście jedyną stacją która może nam udzielić transmisji tego wspaniałego anime...: (
Mam jeszcze eden przykład : a mianowicie moja młodsza siostra. Nie miała wcale pojęcia o tej bajce, lecz gdy tylko zobaczyła moje stare prace, tak się tym zainteresowała ,że sama wypowiedziała te słowa " To jest o wiele ciekawsze niż bajki które teraz lecą ". Te słowa są autentyczne a ona ma lat 7. Obejrzała tylko pierwsze odcinki Dragon Balla a che więcej i można było zauważyć ,że dzięki tej bajce ma większy szacunek do rodziców jak i do mnie.
Re:
Re:
może i niektórzy nie mają internetu!
ale są Kafeiki internetowe! podpisać petycje u kumpla na kompie!
w fanów DB u mie nie ma neta w czł. i prosili mie o to żebym im pozwolił podpisać u mie na kompie!
u mie w mieście jest w Bibliotece 4 kompy można ich używać za darmo są one na zapisy na 1 godz.
i z takicxh miejsc też można się podpisać gożej mają wioski
Re: Re:
Jeżeli ktoś by bardzo, ale to bardzo chciał zawsze by znalazł sposób na to by sie podpisac pod petycją ;)
Jest to najpopularniejsza "bajka". Wiele ludzi w różnym wieku ogląda ten anime. Byłoby czymś wspaniałym jeśli można by ją oglądać znów w telewizji. Poprzednio na RTL7 około 9 lat temu
i DB napewno by wrócił!!
macie link:
http://www.adkontekst.pl/rewolucja/1/?utm_expid=62548070-13&gclid=CPP20JKr47MCFUFb3godAGsAjA
| This discussion has been closed. |
Re:
#209: Owczar -
troche więcej to mało powiedzane :D
Bo mie Dragon Ball nauczył więcej niż nauczyciele w szkole!