Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
no to prawie zgadliśmy . Zatrzymaj swe domysły dla siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Zostaw nas spoju . Jestes pseudo fanem jak Mateuszek bo piepszysz bezsensu jak on .
Re:
nie było jeszcze premiery nowej trylogi gamoniu . W po przednim komentarzu chciałem napisać nie spojiu tylko w spokoju
widziałem wszystkie trylogie gw debilowy kretynie !!!!!!!!!! pepszysz bez sensu jak Mateuszek . Jestes pseudo fanem db !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zamieniaj petycji w forum dyskusyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jestem psychofanem gw a ni db . Tlko irytuje mnie gadanie głupot jak twoje .
Son Goku wracaj !!!!!!!!!!!!!
ja też daje temu anime 10 na \ 10 . Nie należy sie pseudofanami sie przejmować i dawnymi miłosnikami tez . Oni wolą codziennością sie zajmować to ich sprawa .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
To wszystko zależy od kilku czyników . Do pioruna nie używam dwóch nicków !!!!!! Masz sam tyle lat co ja a zachowujesz sie jak bys postradał wszystkie rozumy . Zatrzymaj swe chore rady dla siebie . Co ty jasnowidzem jesteś że uwazasz że uzywam dwóch nicków ?? Jesli tak to zachowaj swe mądrosci dla siebie zamiast je innym przekazywać . Dragon ball ewolucja to nawieksze nie porozumienie jakie mogło być a w dodatku totalna głupota obejrzałem db ewolucje myśląc ze bedzie fajne ale to tylko wielkie gówno . Jesteś pseudo fanem !!!!!!! . A ty jesteś fanatykiem koscielnym który robi pranie muzgu !!!!!!!!!!!! Świetny dowcip napisałes ze koszt filmu db ewolucja kosztował wiecej niz całe me życie . To czy mam znajomych to nie twoja sprawa wiedz jednak że zajmujac sie codziennymi sprawami jest zacofaniem . Natomiast siedzenie przy necie to przyszłość !!!!!! . Jestem przedstawicielem fanów db który prubuje zapobiec by nie było to forum dyskusyjne i nie znosze jesli ktoś oczernia db . Mój tata miał racje jesteś debilem i tu sie z mym ojcem zgadzam . To co uwazasz zachowaj dla siebie . Zamiast udzielać swe głupawe mądrosci w tych komentarzach które uwazasz za forum . Moja mama tez sie z tym zgadza ze jestes debilem . Tv emituje kompletne bzdury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moi znajomi z netu uznali cie za idiote . Nie wiem kto ci tych głupot nagadał ale widać że byli to kretyni którzy mieli pustke w głowie . Nie mam żadnego okresu debilu .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A za kogo ty sie uwazasz że udzielasz swe rady ?????
db ewolucja to chłap nie ma nic z db nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
Żałuje że kupiłem to gówno na dvd !!!!!!!!!! To jawieksza poraszka jaką widziałem !!!!!!!!!!!!!! Tv emituje komplatne bzdury
nie stanowimy 1 osoby jak ci sie wydaje Mateuszek . Zajmij sie lepiej swymi sprawami tylko sie kompromitujesz . Masz 25 max . Twój przypadek to idiotus pospolitus nienormalnus . Db ewolucja to najwieksze swietokractwo i profanacja tego anime !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żyjesz w zacofaniu o to prawda cała.
Mateuszek. Adaptacja która nie ma nic wspólnego z pierwowzorem nie jest adaptacją. Wspólny tytuł to za mało by nią być A Darth Vader to pewnie brat bliźniak Goku ssj5 bo stawia tyle samo wykrzykników ^^
nie potrzebuje iść do żadnego psychologa gdyż irytuje mnie gadanie głupot powiedziałem tylko prawde jaka jest o dragon ball ewolucja . Nie mam żadnego AdHD kretynie
teraz to maq przeholowałeś !!!!!! Niech ja cie tylko dorwe to normalnie nie recze za siebie !!!!!!!!!!!Jak smiałesa sugerować goku ssj5 ze musi poisc do psychologa w odróznieniu od ciebie i Mateuszka mówi z sensem db ewolucja jest to tak jak mówił goku ssj5 najwieksze gówno zgadzam sie z nim w 100 % proventach . Za to ty maq jestes tak samo kretynem jak Mateuszek wescie sielepiej zajmijcie swymi sprawami zamiast udzielac swe rady innym !!!!!!! irytuje nas gadanie głupot tyle w temacie . Napisałem do autora petycji zobaczymy jak zareaguje .
za kogo ty sie uważasz maq ze napisałeś ze rodzice powinni goku ssj5 zaciągnąć do psychologa niezwłocznie ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W odróżnieniu od ciebie i Mateuszka wie co mówi . Jesli nie chcesz zrozumieć że nam nie podoba sie db aktorskie to masz ze sobą problem . Jestes maq kretynem chorym na umysle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Natomiast co tyczy sie was mateuszek i maq to zamknijcie jadaczki .
zamknij jadaczkę Mateuszek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To nie jest forum dyskusyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.