Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: ????????
podszywasz sie podemnie ?? Nigdy nie polubie dragon ball Ewolucja !!!!!!!! Ten film jest jednym wielkim nieporuzumieniem który nie powinien powstać .
przestaje
ktoś sie podemnie podszywał i mym nikiem napisał że lubi dragon ball ewolucja . Na serio Mateuszek żałujesz swego idiotryzmu ??
Wybaczamy Ci Mateuszku. Tak naprawdę nie jestem żadną krewną Goku tylko koleżanką ze szkoły specjalnej nr6. Krejzolka pozdrawia :)
EJ Kto tu sie podemnie podszywa ??!!!!!!!!!!! Mateuszek jeśli znowu ty zaczynasz to na serio jest z tobą nie w porządku . A co do tego goscia od fałszywych nagród ; Znikaj z tąd i to czym prędzej !!!!!!!! zasmarkaty gówniarzu !!!!!!!!!! Jestem krwną goku a nie koleżanką ze szkoły specjalnej nr 6 i nie wybaczam ci Mateuszku i wcale cie nie podrawiam . Nie sądze żebyś zmądrzał jesteś tak samo głupi jak ten gosciu od gałszywych nagród za darmo .
kto sie podemnie podszywa ?? Mateuszek jesli to ty to zrób coś ze sobą . Chociaz pewnie to ten gosciu od fałszywych nagród wylewa swą zlosc . Więc do goscia od fałszywych nagród ; Dragon ball Ewolucja jest do dupy całkowicie
Sorry
no do licha kto tu sie podszywa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To napewno ten gosciu od fałszywych nagród ; Ty debiliu nie rozumiesz że nikogo tutaj ten durny portal nie interysuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to na pewno ten gościu od fałszywych nagród !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najpierw podszywał sie po demnie teraz pod kazimierza pózniej pod brawurke , Mateuszka . Co jeszcze wymyslisz ty czubie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na pożegnanie z wami drobny upominek w postaci najlepszego serialu który wspólnie uwielbiamy http://www.youtube.com/watch?v=4jn6ZVO_Tg0
Pozdro ;)
no nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie cierpie tego gówna dragon ball Ewolucja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mateuszek to napewno ty jak nie ty to ten gosciu od fałszywych nagród !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zawsze bede powtarzał że DRAGONBALL-EWOLUCJA jest najlepszym filmem na podstawie serialu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ty żałosny podszywaczu możesz sobie pisać do śmierci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez ten film uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nienawidzę tego gówna dragon ball Ewolucja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie będe powtarzał że dragon ball z ewolucja to najlepszy film tylko jedno wielkie gówno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.