Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
wiem goku ssj5 nie przejmuj sie to oni są dzieciakami nie ty . Nigdy cie nie trwaktowałam jak dzieciaka i nie będe . Jest tak jak mówiłeś Mateuszek ma powietrze zamiast mózgu to samo tyczy sie maq
.......
Re: .......
Według mnie kazimierz autor tej petycji ma swoje sprawy i dlatego tutaj nie zagląda zaś Mateuszek jest przekonany że autora przestała obchodzić ta petycja i urażony sie czuje jesli obecne programy które tv puszcza że są gównem . Tak samo jak ty też mam nadzieje że autor petycji usunie pederastyczne komenty . Powinien też usunąc komentarze Mateuszka . Ja też wole dragon balla zobaczyć od obecnych bzdur które tv puszcza .
przepraszam fanów db ale Mateuszek z maq i gostkiem znowu chcieli zamienić komentarze w forum publiczne Ja jestem wielkim fanem tego anime . Db jest znacznie lepsze od obecnych bzdur które tv teraz puszcza .
Nagrody za darmo.
Nie trzeba wysyłać SMS-ów, które kosztują masę pieniędzy.
Wystarczy że założysz konto i będziecie się logować co dziennie.
Za każdym zalogowaniem dostajesz punkty, które można wybierać na nagrody.
Punkty również można zdobywać wykonując różne zadania.
Nagrody są rożne od niewielkich akcesoriów elektronicznych, po konsole, najnowsze telefony komórkowe oraz wiele, wiele innych.
Za wygrane nagrody nie trzeba płacić.
Wszystkie koszty związane z nagrodą i przesyłką pokrywa serwis.
Z serwisu korzysta już około 22 tys. osób.
????
jasne że sie nie nabrałem i ja również sie zaloguje na tym tandetnym portalu . Ten gosciu robi wszystko żeby wyrolować ludzi którzy sie tam zalogowali .
sory za błąd pisałem w pospechu chciałem dodać nie obok zaloguje wszystko przez pospiech . Nie zaloguje sie na tym tandetnym portalu
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Nie denerwuj mnie idioto!Jak Dragon Ball wroci do tv to bedziesz pisał byle gdzie,żal mi ciebie.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
nie derywuj mnie Mateuszek !! Jesteś idiotą !! Jak dragon ball wróci dawna magia odżyje na nowo żak mi cie
do kretyna od tandetnego portalu ; Nigdy sie nie zarejestruje na twój tandetny portal zapamiętaj to sobie .
A co tyczy sie ciebie Mateuszek ; To nie jest forum publiczne !!!!!!!!!!!!! I nie musze ci odpowiadać na twe głupie jak zawsze pytanie .
magia db powróci jak za dawnych lat . To wspaniałe anime jest miliard razy lepsze od obecnych bzdur które tv teraz puszcza tv emituje kompletne bzdury
to nie jest forum publiczne Mateuszek [ zasmarkaty gówniarzu ]
a no fakt Brawurka ja wiem że to nie jest forum publiczne ty wiesz ale Mateuszek tego nie wie i zanic zrozumieć nie chce że racji nie ma.Udało mu sie przekonać maq i gostka jak i gote do tego ale i tak to mu nic nie da . Nie chce mówić za kazimierza bo nie chce żeby miał żal o to .
| This discussion has been closed. |