Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Nic nie jest pewne trzeba miec nadzieje i być cierpliwym . Stacja tv 4 nie podjeła jeszcze decyzji w sprawie db. Rozumiem z niecieroliwienie fanów db ja takze sie nierpliwie lecz mam nadzieje i jestem cierpliwy by najwspanialsze anime zostanie puszczone w tv 4.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re:
Ja mam nadzieje i jestem cierpliwym by dragon ball bedzie w tv4 i nie zmieniam zdania jak rękawiczek .
dragon ball w kinach
http://www.petycjeonline.com/forum/45805#17 . Tutaj macie link petycji by db było w emitowane w w naszych kinach na dużym rekranie . Według nie których jest do db ewolucja ciąg dalszy lecz sami sie przekonajcie .
Re: Re: Re:
Uzbruj sie w cierpliwość . Nie jestem do końca przekonany ile to potrwa . Stacja o wszystkim decyduje
Re:
Cierpliwości trzeba miec nadzieje i byc cierpliwym by db został wyemitowany w tv
Re:
Jeszcze nie wiadomo kiedy db bedzie puszczaony ale trzeba miec nadzieje i byc cierpliwym aż db będzie puszony
Petycja jest wyjebista mam 18 lat a do dzisiaj uwielbia to Anime pamiętam jak w podstawówce siadałem przed tv i oglądałem pozwólcie odswiezyc te
wspomnienia.:)
Please
| This discussion has been closed. |
Re:
#975: Tom -
Tak byc moze ktos mnie w błąd wprowadził ale gosciu który o tym napisał na petycji podpisał sie gosc wiec postawiłem mu takie pytanie okaze sie co mi odpisze.