Lara musi się odnaleźć !!!
Skontaktuj się z autorem petycji
trzeba Laure znalesc !!ona chce millosci od Taty !!
Niech Lara szybko wraca do Domku
Niech ten koszmar się już skończy... Nie rozumiem jak polskie organy pozwalają na to aby dziecko przez cały rok już prawie było bez szkoły bez opieki lekarskiej i bez kontaktu z rodzicami chociaż mała ma,tatę który bardzo za nią tęskni i mamę która woli siedzieć w więzieniu i córce takie piekło gotować niż dogadać się jak normalny człowiek...
A może jest gdzieś przeoczony dopisek:
Child Alert (Can be activated only by women fighting with man, sorry!)
Znana sytuacja od kilkudziesięciu osób.
A z autopsji:
W 2004 roku czekałem 2 tyg., aż ktoś zechce poszukać mojego dziecka uprowadzonego przez matkę. Żadnej wiadomości - nic. W przypuszczalnym miejscu pobytu nikt nie otwiera drzwi - norma w tysiącach kopii.
Od 2012 już ponad 3 lata mogę spotkać się z córką, mając prawomocne postanowienia o kontaktach, były wydane dwukrotnie nakazy przymusowego odbioru mojej córki od matki na wakacje w asyście policji i kuratora. I co?!
Ktoś ścigał matkę, poszedł chodźmy kilkaset metrów z sądu do jej miejsca pracy?!
Ogłosił w TV? Gonił za samochodem uwożącym naszą córkę?
N I E.
Pachnie sienkiewiczowską frazą prawa Kalego:
"Tata zabrać dziecko - źle.
Matka zabrać dziecko - dobrze."
Apartheid?! Życzę Ci Thomas i twojej córce wspólnego, normalnego życia
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Nie chodzi tutaj o dyskusje, czy pani by tez porwala dziecko, tylko o odnalezienie malej dziewczynki pozbawionej wolnosci.
Re:
Odkąd to dziecko chce miłości tylko od jednego rodzica? Ta petycja to jakiś debilizm...
zarzucony Debilizm?
To wedlug zdania Pani, jesli nie moze miec obu rodzicow, to nie moze miec zadnego? Dziewczynka jest wyrwana ze swojego srodowiska i jest bez mamy i taty. Dlatego zwracamy sie do Prezydenta Polski, by prawo do ochrony wolnosci dziecka przywrocil.
Oby to coś zmieniło. Dziecko jest tu najważniejsze! NONA72 a odkad dziecko chce babcie zamiast rodzica mającego prawo do niego??
Re:
Widziałam reportaż, przeczytałam list ojca do Prezydenta Dudy i... widzę Ojca " farbowanego" Niemca, widzę wyrok na bezsilną matkę która aby być z własnym dzieckiem musi je uprowadzić ( więcej niż raz), widzę wyrok sądu w Polsce, czysto proceduralny,nie merytoryczny , popierający stanowisko niemieckie i widzę dziecko, które zapytane "czy chcesz iść z tatą?" rozpaczliwie krzyczy " Nieeeeee!!!!".
Biedna matka. I biedne dziecko.
| This discussion has been closed. |
To on troszczy sie o jej dobro, jego milosc jest szczera bez egoistycznych intencji...
Prosimy pomoc odnalezc Lare i wrocic jej do kochajacej ja rodziny.