List otwarty do Prezydenta Miasta Jaworzna
Skontaktuj się z autorem petycji
Popieram bo zwierzeta to przecież istoty żywe....odczuwajżce ból, strach, czujące moze nawet bardziej niż my ludzie
Proponuję
Zamiast zwierząt, niech Antifa będzie tresowana w cyrkach i gitara a treserem Narodowcy :)
bardzo lubię cyrki
A ja z kolei napiszę, że się nie podpiszę pod petycją, ponieważ cyrki są nieodłącznym elementem kultury i rozrywki. :)
Re: bardzo lubię cyrki
#12: gitara - bardzo lubię cyrki
chyba braku kultury
Mam rozwiązanie.
Marchewa weźmie swoją Rudą na barana i będzie przeskakiwał przez ognisty krąg, zamiast Zwierzątka. No i problem rozwiązany :)
Re: Mam rozwiązanie.
#14: Polski Śląsk - Mam rozwiązanie.
dlaczego rudą? xD
Re: Proponuję s
narodowców nawet nie da się wytresować bo to bezmózgie kretyny
Re: Re: Proponuję s
Uuu. Odjechał AFA tym tekstem, jak prawdziwa Żyrafa :D Nie ośmieszaj się 'inteligencie' :D Do cyrku się nadajecie nawet macie taką nazwę AFA = ŻYRAFA jak by ktoś nie wiedział :) Cały czas sie zastanawiamy z ziomkami z różnych środowisk Patriotycznych, czy lewaki są mądrzejsi od islamistów ? No i są różne opinie na ten temat. Wyszło gdzieś mniej więcej po równo :D Każdy wie, jaki umysł ma przeciętny islamista i tak samo lewak :D
Re: Re: Re: Proponuję s
#17: Blue - Re: Re: Proponuję s
przynajmniej go ma ;P
Re: Re: Re: Proponuję s
#17: Blue - Re: Re:
Uuu. Odjechał AFA tym tekstem, jak prawdziwa Żyrafa :D Nie ośmieszaj się 'inteligencie' :D Do cyrku się nadajecie nawet macie taką nazwę AFA = ŻYRAFA jak by ktoś nie wiedział :) Cały czas sie zastanawiamy z ziomkami z różnych środowisk Patriotycznych, czy lewaki są mądrzejsi od islamistów ? No i są różne opinie na ten temat. Wyszło gdzieś mniej więcej po równo :D Każdy wie, jaki umysł ma przeciętny islamista i tak samo lewak :D
z jakich środowisk ? Nie ośmieszaj się, nie macie i nigdy nie będziecie mieli nic wspólnego z patriotyzmem. Nacjonalizm to nie patriotyzm. Powinieneś o tym wiedzieć.
Re: Re: Re: Re: Proponuję s
#19: w jaworznie tylko antifa - Re: Re: Re: Proponuję s
Aha, bo ty tak powiedziałe/a/ś ? :) To Ty się nie ośmieszaj. Co do tego że w Jaworznie tylko Antifa, to nie ładnie tak kłamać :) Lecz cóż się można po Antifie spodziewać ?
Blue możemy się ustawić na jakieś tango we dwóch, jeden na jeden. Co ty na to?
Re:
Nie bawi mnie już ustawianie się :) Może się kiedyś spotkamy na spontanie kozaku :)
| This discussion has been closed. |